Superbillig Microsoft Office

Vil du kjøpe Microsoft Office superbillig? Det har jeg gjort!

Det var for noen uker siden at jeg så på dagens tilbud på Amazon.de. Der solgte de Microsoft Office til rundt 120 Euro, og jeg vurderte å kjøpe det. Men, jeg droppet det hele.

Dagen derpå besøkte jeg på ny Amazon.de og jeg tenkte å undersøke hvor mye en Microsoft Office lisens ville koste når den ikke var på «dagens tilbud.» Til min store overraskelse fant jeg Microsoft Office Pro Plus 2016 til den nette pris av 7 Euro. Jeg skjønte ikke stort, men vågal som jeg er kjøpte jeg det fort. Så langt jeg forstod ville jeg få en email tilsendt senere med produktlisens og nedlastingsadresse. Jeg ventet altså, og dagen etterpå kom en email med denne informasjonen.

Superbillig Microsoft Office

Jeg lastet så ned Microsoft Office (på tysk), installerte det hele og aktiverte det med lisenskoden min. Jeg tok så kontakt med de jeg hadde kjøpt det fra, og de ga meg videre informasjon om hvor jeg kunne nedlaste språkpakker slik at den støttet norsk og engelsk. Jeg fulgte instruksjonene, og dermed hadde jeg for 7 Euro fått en fullverdig Microsoft Office pakke. Høres ikke det flott ut?

VIKTIG OPPDATERING!
Denne artikkelen er dessverre utdatert og du finner ikke lenger billig Microsoft Office og Microsoft Windows pakke på Amazon.de. Men, på Gamivo.com kan du derimot kjøpe slike pakker veldig billig fremdeles, så sjekk ut den siden hvis du er interessert.

Merk at du høyst sannsynlig trenger en tysk adresse for å få registrert kjøpet ditt, men om det trengs kan du enkelt få det hos Mailboxde.com. Du kan forøvrig lese mer om denne tjenesten i denne artikkelen som handler om videresending av pakker fra utlandet til Norge.

Jeg er selvfølgelig enda mer nysgjerrig

Søker du videre på Microsoft Office på Amazon.de finner du også andre varianter. Jeg er selvfølgelig videre nysgjerrig, så jeg kjøpte en dobbel lisens som skal fungere på to maskiner. Det er jo ikke bare jeg som trenger Microsoft Office, men også andre familiemedlemmer. Denne sendte de per post, noe som betyr at de sendte den til min «temporære adresse» i Tyskland, og så betalte jeg denne tjenesten cirka 5 Euro for å videresende brevet jeg fikk til min adresse i Ungarn.

Det gikk også relativt fort og på ny var det bare å følge instruksjonene og vips så er jeg klar til å installere Microsoft Office Pro Plus 2016 på to nye maskiner.

Det kan også være greit å vite at det er mulig å besøke Amazon.de på Engelsk, så du trenger ikke være så veldig stiv i dine tysk-kunnskaper for å gjøre dette. Litt tysk-kunnskap skader nok ikke, men om jeg klarer det, så klarer nok du det også! 🙂

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar