tysk-amazon-pa-engelsk

Bestill fra Amazon.de på engelsk!

Vi nordmenn liker normalt sett å bestille fra Amazon.co.uk eller fra Amazon.com hvis vi skal bestille noe. Men, ofte kan det være minst like rimelig å bestille fra Amazon.de. Og nå kan du i tillegg besøke Amazon.de på engelsk!

Det er et kjent fenomen at nordmenn er bedre i engelsk enn de er i tysk. Resultatet er derfor at de fleste av oss liker Amazon i USA og England mye bedre enn den i Tyskland. Men, det er flere grunner til at du kanskje vil vurdere tysk Amazon, og her er noen av dem!

  • Du kan nå besøke Amazon.de på engelsk! Det er bare å trykke på lenken så kommer du til Amazon sine nettsider på engelsk.
  • Mange varer er billigere å kjøpe fra tysk Amazon enn fra britisk!
  • De har i mange tilfeller billigere frakt, og om du vil kjøpe varer som ikke kan sendes til Norge i utgangspunktet er Mailboxde en tjeneste som hjelper deg med å løse problemet!

Det er helt klart en fordel at du kan fritt kan få pakker til en total verdi av 350 NOK tilsendt uten å båtte betale toll når pakken kommer til Norge. Det er viktig at dette totalt er cirka 38-39 Euro med dagens kurser. Men, frakten må være inkludert i totalprisen, så om du handler for 35 Euro og så kommer det 10 Euro frakt i tillegg så går du over grensen. Pass på dette både når du bestiller fra Amazon.de, Amazon.co.uk eller Amazon.com til Norge!

tysk-amazon-pa-engelsk
Vil du handle på Amazon i Tyskland på engelsk?

Vil du prøve å handle fra tysk Amazon på engelsk? Trykk på lenken så kan du prøve det! Jeg har selv gjort det mange ganger og spesielt er det spennende når de har tilbud på sine produkter. Det er nemlig mange ting som selges billigere på tysk Amazon, og jeg har selv kjøpt Kindle Paperwhite to ganger fra tysk Amazon til en pris på 79 Euro. Det er jo grisebillig egentlig. Da vil du jo få på toll når den kommer til Norge, men om du har mulighet tilbyr nå Amazon.de gratis frakt på varer til Sverige, Danmark, Finland, Tsjekkia, Ungarn og Slovakia, så om du har et feriehus der eller er på tur kan du jo eventuelt bestille varene dit og ta de med hjem til Norge derfra.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar