Singles Day i Kina den 11 november

11 november er den store shoppingdagen i Kina

I morgen er det 11 november og det er Singles day i Kina. Dette er den største shoppingdagen i året i Kina, og har du lyst kan du også nyte mulighetene det gir.

I følge visse kilder er Singles day den største shoppingdagen i verden hvert eneste år. Ikke fordi den er så populær verden rundt, men fordi det bor så mange i Kina som faktisk benytter seg av dette. Men, det har seg faktisk sånn at flere og flere også utenfor Kina får øynene opp for muligheten denne dagen kommer med.

Som du kanskje vet er det billig å handle i Kina på sider som aliexpress. Her kan man kjøpe billigere mobiltelefoner og drøssevis av andre ting. Men, se for deg det at det vanligvis er billig. Og så ser du for deg det at det den 11 november er drøssevis av produkter som selges med opp til 50-60% rabatt. Da blir det ordentlig billig!

Singles Day i Kina den 11 november
Er du klar for Singles day shopping fra Kina den 11 november?

Nå må du selvfølgelig være på vakt i Norge ettersom man må betale MVA når produktene ankommer til Norge. Men, det blir allikevel så billig at dette kan lønne seg uansett.

Hva bør man kjøpe på Singles day fra Kina?

Jeg vet ikke hva jeg kommer til å handle i år, men jeg kommer nok til å kjøpe en god del klær, kanskje en smart klokke og hvem vet hva for noe mer. Hvis du er lur så handler du flere produkter for godt under 350 NOK. Da slipper du unna all toll i tillegg og så blir alt enkelt og greit. Og siden de som regel har gratis frakt på varer fra Kina på AliExpress slipper du å tenke på det.

Men, hva kan man handle for under 40 Dollar på AliExpress? Utrolig mye! Kjøp noen herlige sjokoladeformer du kan lage konfekt med, kjøp noen klær til deg selv eller barna, få deg en smart klokke, kjøp en ny knit til kjøkkenet eller bare surf rundt for å finne alt mulig dill-dall som du egentlig ikke trenger. Mulighetene er mange!

Du er herved klargjort for Singles day shopping den 11 november i 2016. Er du klar? Eller venter du heller til Black Friday med å starte julegavehandelen?

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar