Vm i skiskyting online

Nå er det tid for skiskytter-VM – se det online!

Vm i skiskyting onlineNå er det tid for skiskytter-VM, og det starter i dag, den 5 mars. For fullt program er det bare å ta en titt litt lenger ned på siden. Forhåpentligvis blir det litt mer spenning enn under ski VM der Norge vant nesten alt som var mulig, men det er vel ingen fare, for under skiskytter VM blir det garantert ikke like mye gull og glitter til Norge som under ski VM.

Og nettopp dette gjør at for mange så blir kanskje VM i skyskyting enda mer spennende enn ski VM og nettopp derfor er det enda viktigere å se på dette. Og om du ikke er i Norge, men ønsker å se på dette online på NRK er det selvfølgelig fullt mulig og enkelt og greit å ordne. Vi anbefaler da at du leser den følgende artikkelen som handler om hvordan du kan se på NRK online fra utlandet, der forklarer jeg enkelt og greit hvordan dette er mulig, og slik kan du se på NRK i utlandet hvor enn du skulle befinne deg i løpet av et par minutter.

Det er altså bare å lese artikkelen jeg henviser til ovenfor så får du dette forklart på noen få minutter. Poenget er at du trenger en norsk IP adresse, og så fort du har det kan du straks se på NRK online fra utlandet igjen, ettersom sendingene fra VM i skiskyting og mye annet på NRK kun er tilgjengelig for folk som befinner seg i Norge.

Da er det bare å glede seg til VM i skiskyting, og forhåpentligvis blir det ikke bare Fourcade brødrene som henter hjem gullmedaljer på herresiden, men kanskje Emil Hegle Svendsen, Bø-brødrene og Ole Einar Bjørndalen kan slå til igjen! I tillegg til disse kommer også Lars Helge Birkeland og Henrik L’Abee-Lund til å gå på herresiden, mens på damesiden er det     Marte Olsbu, Elise Ringen, Synnøve Solemdal, Tiril Eckhoff og Fanny Welle-Strand Horn som skal være med å kjempe om medaljene. Spennende blir det når løperne slenger seg ut i løypene i finske Kontiolahti.

Program for VM i skiskyting  2015

Torsdag 5. mars:

17.15: Miksa stafett, 2×6 km + 2×7,5 km for damer og menn

Lørdag 7. mars:

13.00: Sprint: 10 km for menn
16.30: Sprint: 7,5 km for damer

Søndag 8. mars:

13.15: Jaktstart: 12,5 km for menn
16.00: Jaktstart: 10 km for damer

Onsdag 11. mars:

17.15: Normal, 15 km for damer

Torsdag 12. mars:

17.15: Normal, 20 km, menn

Fredag 13. mars:

17.15: Stafett: 4×6 km for damer

Lørdag 14. mars:

16.30: Stafett: 4×7,5 km for menn

Søndag 15 mars:

13.30: Fellesstart: 12,5 km for damer
16.15: Fellesstart: 15 km for menn

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar