Hvordan legge til min side på Google aktuelt

Publiser din blogg på Google currents/Google aktuelt

Googe currents eller Google aktuelt er et herlig program fra Google som lar deg lese feeder fra blogger, blader og aviser direkte på din smarttelefon eller tablet. Hvis du ikke allerede har lagt til Netthjelp på Google aktuelt, gjør det nå! Men hvis du ønsker å få din egen blogg publisert på Google currents, hva skal du gjør da?

Google currents eller Google aktuelt?

Beklager at jeg er litt ukonsekvent når jeg skriver denne artikkelen. Den norske oversettelsen av produktet er Google aktuelt, men har du en engelskspråklig telefon blir det Google currents og det er også det offisielle navnet på tjenesten, så heretter vil jeg henvise til det som Google currents.

Få din blogg publisert på Google currents

Det første steget du må ta for å legge din blogg til på Google currents er å laste ned Google Chrome (hvis du ikke allerede har browseren installert). Når du har denne installert er det bare å å åpne den opp og besøke følengde adresse: https://www.google.com/producer. Når du kommer til den siden må du logge inn i din Google konto og deretter vil du få muligheten til å legge til din feed til Google currents. Du kommer til å måtte informere om litt forskjellige ting, bekrefte at siden du henviser til faktisk er din, samt andre småting, men hele denne prosessen tar kun 5-10 minutter. Etter dette er det bare å publisere det hele og det er deretter mulig å finne deg og din blogg på Google currents. Eller…

Hvordan legge til min side på Google aktuelt
Trygt inne i Google producer der du kan legge til din blogg på Google currents

Det krever litt mer å bli synlig på Google currents

Etter at du har registrert deg er det mulig å få folk til å følge deg på Google currents. Men de må bli henvist via din webside. Det vil si at de vil ikke finne deg om de søker på ditt blogg navn inne i Google currents. For å bli synlig der trenger du nemlig 200 som allerede abbonerer på din tjeneste. De gir deg tips til hvordan du kan få slike etterfølgere i Google producer (der du legger til feeden din til Google currents). I korte ord går dette ut på å skrive om det i bloggen din, legge ut lenker til sida og så kan mobilbrukere som leser artikkelen enkelt trykke på lenken og legge deg til. Når du slik har fått 200 abbonenter vil du bli synlig for alle slik at man ikke må innom din side for å bli henvist til din blog på Google currents.

Da er det bare å starte med å legge til Netthjelp i Google currents og så lykke til med å få din egen blogg publisert.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar