Vinter OL pa TV2 Sumo

Se vinter OL på TV2 Sumo fra hele verden!

Som nordmann foretrekker man gjerne å se vinter OL fra Sochi med norske kommentatorerer. Ettersom TV2 har rettighetene trenger man et abonnement hos TV2 Sumo for å se dette online. Men, hvordan fungerer dette, og hvordan fungerer det fra utlandet?

Info om hvordan du ser vinter OL 2018 fra Sør Korea på nettet finnet du her!

TV2 har allerede lagt ut seerprogrammet for Vinter OL i Sochi på sine nettsider, og basert på det man kan se der, vil 95% av alt som er viktig gå på TV2, TV2 Zebra eller Sportskanalen. Disse er tilgjengelige hvis man kjøper SUMO Basis abonnement som koster 79 norske kroner i måneden. Det finnes noen aktiviteter som krever at man har SUMO Sport pakken som koster 149 NOK i måneden. Ut i fra det jeg så er det kun noen ishockey kamper, litt curlig og lignende som vil gå på TV2 Premium Sport kanalene, så de fleste klarer seg nok uten dette, men om man vil ha tilgang til absolutt alt online bør man nok gå for det dyrere abonnementet.

[stextbox id=»info»]TV2 Sumo har tilbud med gratis første måned for øyeblikket, så bare bestill Sportspakka og nyt den gratis i en måned. I tillegg kan du da også se på fotball og annen morro i måneden som er gratis.[/stextbox]

Vinter OL pa TV2 Sumo

TV2 Sumo fra utlandet

Hvis du sitter i utlandet er det ikke nok med å kjøpe seg en pakke hos TV2, du vil også trenge en norsk IP adresse for å få sett på vinter OL med norske kommentatorer online. For å få til dette anbefaler jeg å bruke VPN tjenesten HideMyAss som enkelt og greit gir jeg en norsk IP adresse og som gjør at du kan se på norsk TV fra utlandet, ikke bare TV2, men også NRK.

TV2 Sumo utilgjengelig utenfor Norge
Hvis du prøver å se Vinter OL online fra utlandet på TV2 Sumo vil du se dette!

Når du så har abonnementet ditt hos TV2 Sumo i orden, samt at du har tegnet et abonnement hos HideMyAss og koblet deg til en av deres servere i Norge er det bare å starte om din nettleser og besøke TV2 Sumo sine nettsider, og så er du klar til å se på vinter OL fra hvor du enn skulle være i verden.

Besøk HideMyAss, eller besøk TV2 Sumo for å komme i gang. Ønsker du heller å se vinter OL online uten å tegne abonnement hos TV2, kan du lese mer om dette i denne artikkelen.

Vinter OL med HideMyAss
Bruker HideMyAss og ser på vinter OL på TV2 Sumo (dagen før åpningsseremonien)

Besøk HideMyAss sin hjemmeside for å ta en titt du også!

[stextbox id=»alert» caption=»9 februar oppdatering»]Har du et VPN abonnement kan du forøvrig bruke dette til å se på OL streamer på andre kanaler som BBC i England, ZDF i Tyskland og France 3 i Frankrike. Bruk VPN for å få IP adresse i de nevnte nasjonene og så kan du se OL live på de nevnte kanaler også.[/stextbox]

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

2 kommentarer

  1. HeiaNorge sier:

    Heia Magnus Moan!
    Langrennet starter om noen minutter, blir skikkelig spennende.

  2. Kladdete ski sier:

    Nå vet jeg hvorfor det alltid går så sakte med meg i sport… smørebom! Hadde jeg hatt ski som svenskene, ville jeg også gått fort!

Legg inn en kommentar