Hvordan kan jeg se hva jeg har sett på Netflix og slette historikken?

Ønsker du å få en oversikt over hva du har sett på Netflix nylig? Ønsker du muligens å slette historikken? Eller ønsker du å se hvilke enheter og IP adresser som har brukt din Netflix konto nylig?

Det har vært mange artikler om Facebook på Internett nylig, og da spesielt med tanke på hvor mye informasjon de lagrer om deg og alle rundt deg. Det kan være litt skummelt, spesielt hvis noen misbruker all den informasjonen. Heldigvis lagrer ikke Netflix så masse informasjon om oss, men de lagrer en liste over hva vi ser på når vi bruker strømmeportalen, og de lagrer også informasjon om når vi har brukt Netflix, hva slags enhet vi har brukt, og hvilken IP adresse vi har når vi besøker Netflix. All denne informasjon kan være svært nyttig, og det er nettopp denne som også gjør at Netflix enkelt lar deg fortsette å se på en film eller en TV serie der du slutta dagen i forveien. Men, hvis du ønsker å ta en bedre titt på din Netflix historikk og muligens slette noe eller alt, hvordan gjør du det? Og hvis du ønsker å finne ut om noen misbruker din Netflix konto og bruker din konto et annet sted i verden, hvordan gjør du det?

Slik finner du din Netflix historikk

Det er utrolig enkelt å finne din Netflix historikk. Alt du trenger er å besøke Netflix sine nettsider, trykke på pila oppe i høyre hjørne og deretter velge «Konto» (Account hvis du har engelsk som språk). Deretter ser du nedover på denne siden til du finner «Min Profil.» Under denne finner du teksten . Trykk på den, og vips kan du enkelt se all din historie på Netflix, og en grei oversikt over hva du har sett.

Hvordan slette noe fra din Netflix historikk?

Har du sett noe på Netflix som du ikke ønsker at skal være synlig i historikken? Lovte du kona at du skulle vente med å se den nyeste Star Wars filmen, men du klarte ikke å vente? Nå ønsker du å slette spora sånn at du ikke skal se den på forsida som «Se den på nytt…» eller «Fortsett å se…»?

Trykk på X ved siden av innholdet du vil slette fra din Netflix historikk
Trykk på X ved siden av innholdet du vil slette fra din Netflix historikk

Hvis du ønsker å slette noe innhold fra din Netflix historikk er det bare å trykke på X-en ved siden av tittelen du vil slette. Når du har gjort det vil den bli fjernet fra din seerhistorikk, og du vil ikke se «fortsett å se på» med denne tittelen eller lignende på forsida. Det kan ta noe tid før den blir fjernet fra overalt (det står at det kan ta 24 timer), men vanligvis går det mye fortere.

Hvordan se hvilke enheter og IP adresser som har brukt din Netflix konto?

Har du en mistanke om at noen har (mis)brukt din Netflix konto? Det er enkelt å finne ut av dette. Det er bare å gå på din «konto-side» på Netflix, og trykk på «.» Når du har gjort det vil du raskt få en oversikt over hvilke enheter og IP adresser som har brukt din konto nylig. Om du ser at den har blitt tatt i bruk på andre steder enn der du befinner deg er det godt mulig at den har blitt misbrukt. Det enkleste steget du tar i så tilfelle er å endre passordet ditt, samtidig som du trykk på «Logg av alle enheter.» Ved å gjøre det vil andre bli kastet ut fra din konto, og de kan da ikke logge seg på igjen ettersom du har endret ditt passord.

Jeg håper disse svarene hjelper deg videre. Har du ellers spørsål eller kommentarer er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tags:

Legg inn en kommentar