VeChain Thor Power

Alt du trenger å vite om VeChain

Har du hørt om kryptovalutaen VeChain? Lurer du på hva slags kryptovaluta den er? Hva er målet til VeChain? Hvor kan du kjøpe VeChain? Hvor kan du oppbevare VeChain?

Det er flere tusen kryptovalutaer på markedet, og de fleste er søppel. Det er fortsatt et svært ustabilt og usikkert marked, og hvem som blir stående igjen om noen er er ganske umulig å forutsi for øyeblikket. Men, det er noen som stikker seg ut og som ser ut til å ha stort potensiale, gode ledere og solide samarbeidspartnere. En slik kryptovaluta er VeChain.

VeChain Thor Power

Hva er VeChain?

VeChain er en stiftelse som ønsker å forsikre kundene om at produktet de kjøper er legalt og det de virkelig tenker. De jobber med å kunne følge produkter fra produksjonen og fram til butikkhyllene, og det ved å bruke blokkkjede teknologien som gjør det enkelt å registrere hver bevegelse et produkt tar fram til du kjøper sluttproduktet. Det de registrerer er alt fra ingredienser i produktet, til produksjonsområder produktet er innom, samtidig som de også jobber med å dokumentere reiseveien til produkter som krever kald oppbevaring, for å forsikre oss om at produktene vi kjøper har blitt oppbevart under riktig temperatur hele veien.

I praksis betyr det at VeChain ønsker at du som kunde trygt kan kjøpe deg en flaske vin og vite at den faktisk kommer fra den vinmakeren du ønsker (og at det ikke bare er en falsk etikett på, et problem som kanskje er større i Kina enn i Norge), at Louis Vuitton veska du kjøper ikke er sydd på bakrommet og kopiert, men faktisk er ekte vare, og lignende.

Her kan du se en video som forklarer hvordan VeChain ønsker å hjelpe til også i helseindustrien.

VeChain samarbeidspartnere

VeChain har flere store samarbeidspartnere, blant annet Pricewaterhouse Coopers, med kinesiske styresmakter, med InfoCorp, YidaGroup og DNV GL. Dette er bare noen av partnerne, men det er et utrolig spennende samarbeid. InfoCorp jobber med jordbruk og landbruk, og tanken her er at produkter som produseres på gårder blir merket og registrert og fulgt hele veien til butikken. Før du handler kan du lese av QR-koden eller RFID trackeren for å finne ut nøyaktig hvor produkter har kommet fra og følge melka fra den kom ut av kua og til den kom til butikkenhylla der du ser på den.

DNV GL jobber blant annet med vinmonopolet i Norge, og det samarbeidet handler først og fremst om å forsikre kunder om matprodukter, drikkevarer og motevarer man kjøper er ekte var.

VeChain prisutvikling og nåværende pris

  • vechainVeChain$0.031976

Lurer du på hvordan prisutviklingen har vært for VEN siden tokenet ble lansert. Her kan du se fine og positive utviklingen den har hatt.

You have not selected any currencies to display

Ikke glem at du kan bytte på charten ovenfor for å se utviklingen den siste uka, den siste måneden, det siste året, eller helt fra VeChain token så dagens lyst.

VeChain token og Thor Power

I skrivende stund heter VeChain sin token VEN, men dette vil endre seg til VET i nærmeste framtid. Dette er en token som vil bli brukt av firmaer som bruker VeChain sin blokkkjede, for å betale for tjenestene de bruker.

Thor Power er bensinen som før økosystemet til å virke. Dette skjer på samme måte som GAS gjør det for NEO, mens det i Ethereum nettverket er Ether som har den funksjonen. Folk som eier VET token og oppbevarer den i offisiell lommebok vil stake Thor Power (på samme måte som man får GAS ved å eie NEO). Du skal få 0.00042 Thor Power per VET token per dag. Det vil si at hvis du vil få 1 Thor Power token per dag, må du eie rundt 2300 VET tokens.

Dette er ikke mulig for øyeblikket, men VET og THOR og staking vil bli tilgjengelig fra mainnet launch som skal skje en gang i løpet av 2 kvartal i 2018.

Hvor kan jeg kjøpe VeChain tokens?

Du kan ikke kjøpe VeChain tokens på Coinbase, Bitfinex eller Kraken som er de enkleste børsene å bruke og som har støtte for SEPA overføring. Det betyr at du må først kjøpe Ethereum eller Bitcoin på en slik børs og overføre dem til for eksempel Binance. Når du så har fått dine Ethereum eller Bitcoin til Binance kan du kjøpe VeChain tokens.

Hvor bør jeg oppbevare mine VeChain tokens?

Du kan selvfølgelig oppbevare dem på Binance, men hvis du tenker å kjøpe dem, glemme dem, og så sjekke dem igjen om noen år for å se hvor mye de er verdt, bør du absolutt oppbevare dem i en egen lommebok. Inntil videre er VeChian en ERC20 token (i Ethereum familien), men etter at de får sitt eget mainnet vil dette endre seg. Jeg vil da oppbevare artikkelen for å skrive mer om det, men inntil videre kan du oppbevare dine VeChain tokens i for eksempel MyEtherWallet som støttes av for eksempel Ledger Wallet og Trezor.

Men, du bør ikke kjøpe VeChain tokens nå, plassere dem i MyEtherWallet og glemme dem i to år. Du bør absolutt følge med i forbindelse med mainnet launch for å se hva slags beskrivelser de gir ettersom dine VeChain tokens (VEN) da må gjøres om til VET tokens.

Andre spennende ting med VeChain

Etter mainnet launch vil du ved å oppbevare 10,000 VET eller mer fungere som en node, som igjen vil gi deg pluss bonuser i nettverket. Ikke bare får du ekstra bonuser, men du har også stemmerett i VeChain stiftelsen ved forskjellige bestemelser. Her er oversikten over de forskjellige nodene.

  1. Strength Nodes – minimum 10,000 VET
  2. Thunder Nodes – minimum 50,000 VET
  3. Mjolnir Masternodes – minimum 150,000 VET
  4. Thrudheim Masternodes – minimum 250,000 VET

Det stilles litt forskjellige krav til disse nodene, spesielt sistnevnte. Men, sitter du på så mye VET tokens tror jeg nok du allerede vet om disse!

Vil du lese mer om andre kryptovalutaer og kryptovaluta relaterte artikler? Trykk på lenken! Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar