Se på innhold med norske lydsport og undertekster på Netflix

Hvordan finne innhold på Netflix med norsk tale og norske tekster?

Er du på jakt etter innhold på Netflix som har norsk tale eller norske tekster? Ser du etter en metode for enkelt å få en oversikt som presenterer akkurat dette? Slik kan det gjøres!

Det er utrolig kjedelig som Netflix bruker å finne innhold man vil se, for så å oppdage at filmen eller TV serien mangler norsk teksting eller norsk lydspor, og dermed kan du ikke se den fordi du (eller de du skal se programmet med) ikke er stødige i engelsk. Du kan derfor gjøre jobben enklere ved å finne en liste som presenterer alt materiale som er tilgjengelig på norsk umiddelbart, så vet du hva du kan velge mellom uten å gå feil. Men, hvordan kan dette gjøres?

Det er ganske enkelt, men proesessen er litt forskjellig på mobile enheter som bruker Netflix applikasjon og på Windows eller Macintosher. Så, her beskriver jeg det enkelt og greit hvordan du kan gjøre det i begge tilfeller. Det kan være lurt å ha satt språket til selve Netflix applikasjonen til norsk, men det er ikke nødvendig.

Finne innhold med norske tekster eller lydspor på Netflix i Windows/Mac

  • Du kan høyst sannsynlig finne denne siden direkte ved å trykke på denne lenken.
  • Går det ikke å bruke lenken ovenfor, besøk «din konto», scroll ned til bunnen av siden og der ser du teksten «Lydspor og undertekster.» Trykk på lenken.
  • Her kan du nå enkelt velge hva du vil søke etter, og du vil kun se innhold som følger de kriteriene du har satt opp.
Se på innhold med norske lydsport og undertekster på Netflix
Se på innhold med norske lydsport og undertekster på Netflix

Så enkelt kan du gjøre dette i Windows eller på Macintosh. Men, hvordan gjør du det samme på iPad, iPhone eller Android enhet?

Finn Netflix innhold med norsk lydspor og undertekster på din mobile enhet

For å finne innhold med norsk lydspor eller tekst på din mobile enhet, gjør som følger:

  • Først må du åpne Netflix applikasjonen din.
  • Trykk på søkeknappen.
  • Søk etter: «Audio in Norwegian» eller «Subtitles in Norwegian.«
  • Du vil umiddelbart se mye rart innhold, med scroll ned til bunnen og der vil du se «Utforsk titler knyttet til «audio in Norwegian. eller «subtitles in Norwegian.«
  • Du velger nå det du er interessert i, og du ser nå på en liste som presenterer alt det innholdet du kan velge mellom.

Så enkelt er det altså å finne innhold med norsk lydsport eller teksting på Netflix. Ikke glem at du enkelt kan bytte ut norsk med andre språk, så hvis du vil finne innhold med svensk tale, dansk tale, tysk tale eller lignende, kan du bruke det samme prinsippet.

Har du forøvrig lyst til å få tilgang til enda mer innhold på Netflix? Finn ut hvordan du kan få tilgang til hele den amerikanske Netflix katalogen i Norge her.

Har du videre spørsmål eller kommentarer er det bare bruke kommentarfeltet nedenfor.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar