The Notebook

Romantiske filmer på Netflix til Valentinsdagen

På Valentinsdagen er det mange som later som om det er en helt vanlig dag, mens andre gjør sitt beste for å få tid med sin kjære med god middag på restaurant eller med lekker middag hjemme og kanskje med en god film. Er du her nå for å få tips om gode romantiske filmer på Netflix til Valentinsdagen? Her er mine tips!

Jeg har laget en liten film som introduserer disse romantiske filmene som er perfekte til Valentinsdagen, så ta en titt på denne her hvis du heller ser på. Det er sannsynligvis klokere det, for du får et mye bedre innblikk i filmene ved å se på videoen enn å lese videre i denne artikkelen!

Romantiske filmer på Netflix

Merk at filmene som jeg beskriver i denne artikkelen og som er på filmen ovenfor ikke vil være tilgjengelig for alltid på Netflix, så det er mulig at de vil forsvinne om noen uker, noen måneder eller kanskje år, så om noen av filmene har forsvunnet og du legger merke til det er det bare å skrive en kommentar og så skal jeg forsøke å oppdatere artikkelen deretter!

De to mest romantiske filmene!

De to mest romantiske filmene som du også ser i filmen ovenfor beskrevet finnes dessverre ikke på norsk Netflix, men i andre Netflix regioner. Om du skulle ha lyst til å se disse allikevel kan du lese mer om hvordan du endrer din Netflix region i denne artikkelen!

The Notebook

Dette er en ekte klassisker som mange allerede har sett, men om du ikke har gjort det er tida inne. Du kan se den på Netflix i Spania og i Australia blant annet. Her ser vi kampene til det unge paret og alle utfordringene de må gjennom for å finne hverandre. Samtidig ser vi det eldre paret der mannen leser opp en dagbok for dama som stort sett alltid tror dette bare er en fin historie. En svært så romantisk film som er jentenes klare favoritt! En gang leste jeg visst at dette var Katherine Heigl sin favorittfilm også, om det skulle ha noe å si!

The Notebook

The Longest Ride

Dette er en relativt ny film med mange paraleller til The Notebook (samme folka som har lagd den), men personlig likte jeg denne bedre. Her møter vi et ungt par som er svært forelsket, men ettersom mannen driver med rodeo er livet hans stadig i fare og det gjør ikke godt for forholdet dems. Samtidig møter kjæresten hans en gammel mann på sykehuset og leser opp gamle brev han sendte til sin kone. Sluttresultatet er svært romantisk! Denne filmen kan du se på Netflix i Canada.

Valentines day

Dette er en tragisk dårlig film fra 2010 full av stjerner. Jeg vil derfor ikke anbefale deg å se den, men om du allikevel vil se denne filmen med Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Taylor Swift, Taylor Lautner, Anna Hathaway, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Jessica Biel, Patrick Dempsey, Eric Dane og mange andre kan du gjøre det på Netflix i Finland, Frankrike og Sveits.

Valentines day pa netflix

Romantiske filmer på norsk Netflix

De foregående filmene finnes altså ikke på norsk Netflix, men i andre regioner. Vil du heller bare holde deg i Norge er dette romantiske filmer på Netflix i Norge du kan vurdere!

Forrest Gump

Det er kanskje ikke romantikk du tenker på først og fremst  når du hører Forrest Gump, men hele historien er egentlig tvers igjennom romantisk og mange kunne nok trengt en hengivenhet til sine kjære ala den Forrest Gump viser i denne filmen. En klassiker!

What Happens in Vegas

Dette er stort sett bare tøys og tull med Ashton Kutcher og Cameron Diaz, men det er jo både moro og selvfølgelig også romantisk når dette ekteparet som giftet seg mens de var sørpe fulle i Las Vegas møter hverdagen og kjemper om å få henda i jackpotten som de vant i Las Vegas rett før de ville ut i skilsmisse.

The Proposal

Dette er en veldig hyggelig og romantisk film som handler om ei dame som tvinger en ansatt til å gifte seg med henne for at hu skal få oppholdstillatelse i USA for ikke å bli utvist til Canada. Dette er ikke så enkelt som man skulle tro og spesielt ikke når de må på familiebesøk til karen den første helga og et raskt bryllup muligens skal holdes.

Romantiske filmer på Netflix

Blended

Her møter vi Drew Barrymore og Adam Sandler igjen. Første gang møtte vi dem i 50 First Dates, og nå er de igjen. De reiser til Afrika med hver sin familie, men de kan ikke fordra hverandre og det leder både til frekke kommentarer, dårlig oppførsel og selvfølgelig til litt romantikk og kjærlighet bak det hele.

The Lake House

Dette er en film som handler om ei dame som kjøper et hus ved en innsjø. Det eneste som er litt spesielt er at det er en annen kar som bor der samtidig, bare med to års forskjell i tid. De kommuniserer ved å plassere brev i postkassa. Det er både spesielt og romantisk, men selvfølgelig ikke bare enkelt. Her er Sandra Bullock og Keanu Reeves i hovedrollene!

The Lake House pa Netflix

Dette var altså noen forslag til romantiske filmer på Netflix som du kan se på Valentinsdagen eller når som helst ellers i året. Leiter du etter kristne filmer på Netflix eller kanskje julefilmer på Netflix finner du tips til slike i artiklene jeg henviser til.

Har du kommentarer eller andre forslag til romantiske filmer er det bare å skrive!

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar