Kristne Netflix filmer

Kristne filmer på Netflix

Om du har et Netflix abonnement og har lyst til å se på noen kristne filmer på Netflix er det ikke så enkelt alltid. For problemet er rett og slett at det nesten ikke er slike filmer tilgjengelige, i allefall ikke på norsk Netflix.

Det er selvfølgelig måter du allikevel kan se flere kristne titler på Netflix på, men da må man sprette litt mellom forskjellige Netflix regioner noe som du kan lese mer om her.

Allikevel, om du altså ønsker å se på kristne filmer på Netflix er dette noen av mulighetene du har for øyeblikket (det er ikke mange).

Kristne Netflix filmer

Grace Unplugged

Dette er egentlig ikke en kristen produksjon, men allikevel så er filmen tvers igjennom det som kan karakteriseres som en kristen film. Den handler om ei jente med en fantastiske stemme og talent innenfor musikk, men hu føler seg innelåst innenfor kirkens vegger, der hu samtidig stadig bråker med sin far på grunn av sin oppførsel og levemåte. En dag kommer muligheten til å få seg en egen karriere utenfor kirkens dører og hu hopper på toget. Men, det livet var kanskje litt vanskeligere enn Grace hadde sett for seg? En film om vanskelige valg i livet, om det å være forelder, samt om det å leve med foreldre som «står over deg.» Perfekt for tenåringer og for foreldre som har tenåringer i huset!

The Gospel of John

Dette er Johannes evangeliet, sett på film. Her har du muligheten til å høre og se hele Johannes evangeliet som blir opplest mens du ser handlinga på skjermen. En fantastisk måte å visualisere evangeliet på, samt få hele evangeliet servert samtidig! Skuespillerne sier altså ikke noe underveis i filmen, men det er en forteller som leser opp evangeliet og vi ser bildene som da altså viser handlingen underveis. Spennende, bra og helt klart verdt å ta en titt på!

The Bible

Dette er ikke et kristent program, men noe som ble laget for History Channel og som NBC har fortsatt å produsere videre. Her får vi i den første sesongen møte og se kjente personligheter fra Bibelen i det som er en relativt Bibel-tro serie om hva som skjedde og lignende. En flott måte å visualisere historiene på og det vil også gjøre at du kanskje får inn litt samtidshistorie som gjør det enklere å forstå tekstene du leser i Bibelen senere på en bedre måte.

Women Thou Art Loosed

Vet ikke så alt for mye om denne, men det er en T.D. Jakes film, så det lover godt i allefall! Den handler om noen foreldre som får sin seks år gamle datter kidnappet, og så går ting videre derfra.

Flere kristne filmer på Netflix

For øyeblikket er dette det jeg fant av kristne filmer på Netflix i Norge, så ikke så mye. Men, om du ønsker tips om andre kristne filmer på Netflix finnes det altså flere på andre Netflix regioner, blant annet kan du se God’s Not Dead som er en av mine favoritter som finnes på engelsk Netflix og filmen Courageous kan man se på Netflix i Canada. For flere tips ta en titt på den følgende YouTube videoen. Og gå heller ikke glipp av min andre artikkel som handler om julefilmer på Netflix, hvis du ønsker å komme i litt julestemning nå som advent nærmer seg!

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar