Grevinnen og hovmesteren

Hvor kan jeg se Grevinnen og hovmesteren online?

Grevinnen og hovmesterenDet har blitt en del artikler i det siste om hvordan man kan se forskjellige ting online. Senest i går skrev jeg en artikkel om hvordan man kan se Tre nøtter til Askepott online på julaften, men for mange er Grevinnen og hovmesteren (på lille julaften) enda viktigere. Men, hvordan kan man se denne online?

Det er heldigvis utrolig enkelt og gratis. Selvfølgelig kan du se sendingen på NRK litt etter 21.00 den 23 desember, eventuelt kan du se på NRK fra utlandet og få det med deg på den måten. Men, enda enklere er det å se den her på denne siden, bare start videoen nedenfor.

Se Grevinnen og Hovmesteren online

[stextbox id=»info»]Grevinnen og hovmesteren, med originaltittelen Der 90. Geburtstag oder Dinner for One, men av mange bare kjent som Dinner for One, ble laget i 1963 med skuespillerne Freddie Frinton og May Warden. La oss heller ikke glemme «katten» som også er med som før seg en trøkk i trynet opptil flere ganger i løpet av stykket! Det kan også være interessant å vite at programmet har oppnådd en plass i Guinness Rekordbok som den mest repeterte TV-sketsj noensinne.[/stextbox]

Da er det bare å ønske deg en riktig god jul, eller muligens godt nyttår (hvis du ser på filmen til det den egentlig er tiltenkt, nyttårsaften)! Gå ikke glipp av denne perlen, det er jo tross alt viktig med «Same procedure as every year!»

Grevinnen og hovmesteren – lenger enn tidligere

Det mange ikke vet er at det finnes en annen variant av Grevinnen og hovmesteren som er cirka 7 minutter lenger enn den vi er vant til å se på NRK på lille julaften. Denne er like original og ekte som den andre, men mange TV kanaler foretrekker allikevel den kortere varianten, kanskje også fordi den lengre varianten starter med at en kar snakker i to minutter uten at noe skjer. Om du ønsker å få med deg denne også, ta en titt!

Da håper jeg du kosa deg med den også. Har du tanker, innspill, kommentarer eller lignende, bare skriv! Synes alltid det er gøy å høre hva dere har på hjertet!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar