lukk innhold

Betaling med deling på sosial media

lukk innholdDet er noen ganger vi lager innhold som vi føler er kanonbra, men dessverre kan vi ikke få penger for det. Men, hva om brukere kunne betale oss for innholdet ved å dele artikkelen på sosial media?

Dette er selvfølgelig mulig og her vil jeg fortelle WordPress bloggere hvordan de enkelt og greit kan legge inn noe på siden som gjør at du låser bestemt innhold i en artikkel eller på en side, og den eneste måten å få innholdet fram på er ved å dele artikkelen på sosial media, det vil si på Twitter, Facebook, Google+ eller LinkedIN. Høres det ikke spennende ut? Hvis du lurer på hvordan dette kan gjøres er det bare å dele denne artikkelen, så finner du svaret!

Del på sosial media for å lese ditt innhold

Hvis du ønsker å finne ut hvordan det gjøres, del i vei!
[sociallocker]For å opprette en slik kloss ala den jeg har her trenger du en plugin som du kan laste ned til WordPress som heter OnePress Social Locker. Den finnes i gratisvariant og betalingsvariant, og uten tvil er betalingsvarianten klart mer genial. Der har du detaljerte statistikker over hvilke artikler folk leser og låser opp, hvilken sosial media de deler artikkelen på, samt mulighet til å forandre på design, tekst og lignende!

Du kan lese mer om tillegget, samt kjøpe Premium varianten på følgene side.

Når du har installert og aktivert tillegget i WordPress er det bare å gå inn på artikler du allerede har skrevet, eller lage en ny, og der vil du se Social Locker skrevet i redigeringsverktøyet. Bruk koden og du kan begynne å skjule innhold med en gang.[/sociallocker]

Hvorfor er dette god betaling?

Sosial media brukes av alle og det er det som sender mest trafikk til blogger og websider rundtomkring. I tillegg begynner det å ha stor innflytelse også på SEO og Google ranking, om ikke så stor, så forventes det å få større og større viktighet framover, så om du har en artikkel med mange likes fra Facebook, Google+ og Twitter har dette absolutt en god effekt og vil bringe mange nye besøkende til din webside!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

2 kommentarer

  1. Testet dette ut en stund på min side, men hadde ikke noe særlig effekt. Det øker heller for att folk snur i døra og går ut av nettsiden din….

    1. Heisann, det er interessant måte å se det på. Har ikke tenkt på det sånn før, men har nettopp brukt dette på en annen side jeg jobber med, og virker faktisk som om muligens ved det prosjektet hadde det heller den funksjonen at de faktisk snudde i døra, enn at de delte det videre. Får se litt videre i framtida hvordan det er arter seg, men uansett noe å være på vakt for. Hyggelig å høre fra deg!!

Legg inn en kommentar