bbpress på norsk

bbPress på norsk

bbpress på norskFor noen uker sider skrev vi en artikkel om muligheter for forum på din WordPress blogg. Hvis du har prøvd bbPress har du kanskje lagt merke til at språket i utgangspunktet er engelsk, men hvordan kan du få det hele på norsk? Om ikke alt, i allefall deler av det.

Det har seg slik at bbPress fortsatt ikke er oversatt fullstendig til norsk, men en god del er oversatt og jeg tørr påstå at de viktigste delene er oversatt til norsk. Det betyr at om du ønsker å få store deler av ditt bbPress forum på norsk må du sørge for følgende.

  1. Sørg for at språket på din blogg er satt til norsk (nb_NO i config.php)
  2. Last ned følgende .rar fil som inneholder to filer og last dem opp til /wp-content/languages/bbpress/
    Hvis denne mappen ikke eksisterer må du lage mappene selv.
  3. Besøk ditt bbPress forum og så satser vi på at det ser mye mer norsk ut nå enn for noen minutter siden.

Om du synes oversettelsen er dårlig, eller du ønsker å få enda større deler av bbPress oversatt til norsk kan du for eksempel laste ned et program som Poedit. Når dette er lastet ned kan du åpne opp .po filen (den ene av de to filene i filen du lastet ned) og her kan du gjøre endringer selv og laste opp filene med oppdaterte oversettelser.

Da er det bare å ønske deg lykke til!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar