Solvguttene

Hvordan kan jeg se Tre nøtter til Askepott på julaften online?

Jula kommer med Tre nøtter til Askepott for mange. Det er noe jeg selv aldri har skjønt noenting av, men det er heldigvis ikke opp til meg å bestemme hva som får folk i julestemning, så hvis tsjekkisk film med norsk forteller er det som skaper julestemning, så er det helt greit!

Så la oss si at du er en av dem som trenger Tre nøtter til Askepott for å komme i julestemning, men kanskje du er på et sted der du ikke har TV eller kanskje du er i utlandet på et sted der det ikke finnes NRK på skjermen. Vel, da må man se på filmen online og dette er selvfølgelig mulig. Det eneste du trenger er en god internett tilkobling og tilgang til NRK sine websider. For NRK er så snille at de har live stream på sine sider der du kan se alt som skjer på NRK live på nettet. For å se denne er det bare å besøke nrk.no og se live direkte, så er du i gang. Dette fungerer altså flott for alle som er i Norge og på den måten kan man se på Tre nøtter til Askepott på nettet på NRK samtidig som alle andre nordmenn ser på filmen på TV.

Tre notter til Askepott
Jeg ser på Tre nøtter til Askepott fra utlandet på NRK sine nettsider

Om du derimot er i utlandet trenger du norsk IP adresse for å få lov til å se på Tre nøtter til Askepott, og heldigvis er dette veldig enkelt. Tidligere har jeg skrevet en artikkel som handler om hvordan man kan se på NRK fra utlandet og der deler jeg alle prinsippene for å se på NRK fra utlandet. Kort sagt kan du bruke en VPN tjeneste som HideMyAss for å gjøre dette. Man tegner billig abonnement og kan deretter koble seg til deres server i Norge, få norsk IP adresse og se på NRK fra hele verden. For å tegne et slik abonnement er det bare å besøke HideMyAss sin webside.

Solvguttene
Se på Tre nøtter til Askepott og Sølvguttene som synger julen inn på NRKs websider

Alt du trenger er altså en norsk IP adresse og da får du tilgang til NRK sin live sending og da kan du se Tre nøtter til Askepott på formiddagen på julaften. Et annet program mange vil se er sølvguttene. Siden dette er NRK sin egen produksjon er den tilgjengelig for alle på deres nettsider, så ønsker du å se årets sending der sølvguttene synger kan dette gjøres på følgende side.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar