Profesjonell oversettelse

Profesjonell oversettelse online

Profesjonell oversettelseEr du den typen som liker å få alle dine saker arrangert og gjort online, uten å måtte gå ut av døra og uten å måtte besøke masse kontorer? Er du den typen har du helt sikkert lyst til å få arrangert med dine oversettelsesoppdrag på den samme måten! Dette er mulig og om du ønsker dette finner du her en svært billig, men veldig bra metode for å gjøre dette!

Jeg kan legge til umiddelbart at jeg har selv har brukt denne tjenesten og har god erfaring med den, og basert på kommentarer jeg har fått fra andre som også har brukt den er at de er fornøyde og etter å ha brukt dem en gang, gjør de det gjerne igjen!

Navnet på tjenesten og websiden til tjenesten det er snakk om heter ICanLocalize og ved å trykke på lenken vil du bli sendt videre til deres nettsider! Det hele fungerer veldig enkelt og det du gjør er å opprette en bruker, legg til penger på din konto, noe som for eksempel kan gjøres via PayPal. Med dette i orden kan du enkelt laste opp dokumenter og gi instruksjoner som hvilke språk du vil ha den oversatt til! Men, kanskje du lurer på om dette er profesjonelt og om det vil ha den kvaliteten du faktisk ønsker?

Måten dette oversettelsessystemet fungerer på er at det finnes drøssevis av tolker registrert for oversettelse til forskjellige språk. Disse jobber nesten alltid på lave priser og før du velger og godtar tilbud fra oversettere kan du lese tidligere omtaler av disse på siden. Det som videre spikrer systemet enda mer er at du kan velge å inkludere en såkalt korrektur av en neste oversetter som overser arbeidet til person nummer en og retter opp eventuelle feil som skulle eksistere i oversettelsen til den første du benyttet deg av. Og det som er praktisk her er at du etter å ha fullført et arbeid selv kan skrive kommentar på oversetteren, samt lagre infoen hans/hennes slik at du automatisk kan tilby framtidige oversettelser til denne personen og slik kan dumed tiden også få dine egne favoriserte oversettere som du stoler på og har god kjennskap til.

Igjen leger jeg til at prisene her er utrolig lave sammenlignet med lignende tjenester online, så om du er usikker kan du jo bare teste det med en liten tekst først, og om du blir fornøyd er det bare å kjøre på med oversettelse av større prosjekter og lignende.

Da er det bare å prøve og så er det bare å gjøre seg klar til oversettelser som skjer fort (du setter leveringstid når du oppretter et prosjekt, så hvis du ber om at prosjektet må være ferdig i løpet av 48 timer, blir arbeidet ferdig i løpet av den tiden), med profesjonell kvalitet og lave priser.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar