Nå er Prime Video tilgjengelig til Norge

Amazon kom med en herlig julegave til fans og tilhengere! Fra 14 desember 2016 er Prime Video tilgjengelig, også i Norge!

Jeg har tidligere skrevet en artikkel om hvordan man kan få Amazon Prime i Norge, men det er en annen ting enn det jeg snakker om i denne artikkelen. Amazon Prime i USA er nemlig en samling av masse tjenester, blant annet såkalt Amazon Prime Video. Det sier seg jo selv at katalogen i USA er en god del større enn andre steder, men allikevel er det viktigste inkludert når Prime Video nå er gjort tilgjengelig i Norge.

Prime Video i Norge
Nå kan du se Prime Video i Norge

Hva kan jeg se med et Prime Video abonnement i Norge?

Det du kan forvente deg der er tilgang til alle Amazon serier som de har produsert selv, i tillegg til litt av hvert annet. Hovedfokuset er derimot på egne produksjoner som Transparent, Mozart in the Jungle, Creative Galaxy, Bosch, The Man In The High Castle, The Grand Tour, Red Oaks, Tumble Leaf of lignende.

Slik får du Prime Video i Norge

Det er veldig enkelt å få tilgang til Prime Video i Norge. Alt du trenger å gjøre er å besøke www.primevideo.com. Der kan du tegne et abonnement. Du får først 7 dager med gratis prøvetid, deretter er prisen 3 Dollar i måneden i de første seks månedene. Deretter går prisen til normal pris som er 6 Dollar i måneden.

Alt du finner på Prime Video er tilgjengelig på engelsk med engelsk teksting. Mye har også teksting og tale på andre språk, men norsk er ikke inkludert på denne listen (enda).

Prisen for Prime Video er en god del lavere enn Netflix sine priser, men du bruker ikke lang tid på å forstå at tilbudet også er langt unna Netflix sitt (per dags dato). Dette kan nok endre seg fort, og etterverdt forventer jeg meg nok at det blir lagt til mye mer. Men, er du en tilhenger av de originale Amazon seriene er dette det perfekte stedet å se på nettopp dem på!

Glem heller ikke at du kan bruke Amazon Video applikasjonen til å laste ned TV seriene for å se dem offline. I tillegg kan du enkelt få Amazon Video applikasjonen til din Apple TV, mobiltelefon eller nettbrett, og da kan du også enkelt se på videoene med din Chromecast. Dette er altså godt utbygd!

Hva synes du om Prime Video?

Har du prøvd Prime Video? Likte du det du fikk for pengene? Eller synes du det er skrap? Har du spørsmål? Skriv en kommentar! 🙂

Legg inn en kommentar