The Family on Netflix

De beste filmene på Netflix nå!

Er det noe som er subjektivt så er det film smak, men her har jeg bare en liten liste over det som jeg opplever som å være noen av de beste filmene på Netflix for øyeblikket! Det er som sagt veldig smak og behag, men dette er i allefall noen forslag, og så kan du føle deg fri til å være totalt uenig!

Merk at filmene er tilgjengelige på norsk Netflix for øyeblikket, men de kan forsvinne når som helst, så kan ikke garantere at de finnes tilgjengelig når du er interessert. Er du ellers interessert i å vite om julefilmer på Netflix eller kanskje kristne filmer på Netflix er det bare å trykke på lenkene for mer informasjon.

Her er mine favoritter på Netflix for øyeblikket!

Forrest Gump

Dette er jo en klassiker som ikke trenger videre introduksjon, men om du tilfeldigvis ikke har sett den enda er tida absolutt inne for å se den legendariske og fantastiske filmen om Forrest Gump!

The Family

Dette er en veldig spesiell film som du enten spiser rå eller som du ikke liker i det hele tatt. En mafia-familie blir flyttet til et nytt sted i skjul der de kan leve trygt under vern i påvente at de vitner mot en slemming. Men, dette er ikke en helt normal familie der både barn og voksne har skjulte talenter, og det skaper selvfølgelig problemer.

The Family on Netflix

Interstellar

Faktisk ikke helt min favoritt, men den var i allefall mye bedre enn Gravity. Bli med ut i verdensrommet, til en dimensjon der tida går i helt annet tempo enn på jorda, og bli med menneskeheten i jakt på alternative steder til hvor de kan bo ettersom jorda er i dårlig tilstand. En film med Oscar statuetter!

Barnepiken

Denne så jeg på kino for et par år tilbake, og det er kanskje ikke den enkle Hollywood filmen, men en utrolig vakker film, til tider svært morsom, men samtidig trist med tanke på skjebnene til menneskene vi møter i filmen. Her ser vi hvordan tjenere ble behandlet, og da spesielt hvordan mørkhudede ble behandlet i hjemmene der de jobbet som tjenere! Gå ikke glipp av denne!

Barnepiken pa Netflix

Edge of Tomorrow

Av en eller annen grunn likte jeg denne veldig godt. Noen var redd for at dette ble reprise av Groundhog Day med Bruce Murray, for prinsippet om å gjenleve samme dagen stammer jo derfra, men filmen er allikevel helt annerledes, den er spennende, morsom og har mye action! Om du liker en god action film kan kanskje dette være noe for deg?

Dette var noen tanker om bra filmer på Netflix som kan være verdt å ta en titt på. Del gjerne dine tanker og anbefalinger i en kommentar!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar