Handle fra Kina

Bestille noe fra Kina? Gjør det i dag! Single’s day 2015!

Handle fra KinaHar du planer om å bestille et eller annet produkt fra Kina? Eller kanskje du har lyst til å prøve å handle på AliExpress eller lignende for første gang? Eller kanskje du har lyst til å prøve deg med en kinesisk mobiltelefon? Om det er tilfellet er i dag dagen der du bør prøve!

Grunnen til at dagen i dag er så spesiell for dette er at single’s day som de feirer i dag er blitt den største handledagen i verden. Den 11 november hvert år går kineserne amokk og det gjør også nettbutikkene og mange butikker har enorme tilbud. Selv vet jeg om butikker som selger kinesiske telefoner som i utgangspunktet er billige, til bare 50% av den vanlige prisen og lignende. Det er altså store muligheter hvis du vil kjøpe diverse harry produkter fra Kina!

Trenger du for eksempel et kostyme til et karneval i barnehagen eller lignende? Sånt får du kjøpt grisebillig i Kina, og med gratis frakt i tillegg er det godt mulig du kommer deg inn under 200 NOK grensen, og da blir det jo ikke noe ekstra MVA eller lignende heller, så det er rett og slett utrolig billig, og selvfølgelig litt morro! Kjøpte selv karnevalkostyme fra Kina i fjor, og det fungerte flott!

Så, gå ikke glipp av muligheten til å handle billig fra Kina, og om du kjenner noen som er single, eller om du er singel selv kan du jo trøste deg selv ved å kjøpe noe fint til deg selv, eller til kompisen din!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar