VM i friidrett i Moskva på NRK

Hvordan kan jeg se på VM i friidrett på NRK fra utlandet?

Hvis du er i utlandet og ønsker å se på sendingene fra VM i friidrett på NRK som foregår i Moskva vil du fort oppdage at det ikke er så lett som det høres ut som. Problemet er nemlig at disse sendingene kun er tilgjengelige for folk med norsk IP adresse.

VM i friidrett i Moskva på NRKHvis du ønsker å se sendingene så er en mulighet selvfølgelig å slå på TV-n der du befinner deg i verden og se om du har noen kanaler der hvor du kan se på VM i friidrett. Har du for eksempel Eurosport vil du høyst sannsynlig kunne se på verdensmesterskapet der, men da med engelsk, spansk, italiensk eller lignende kommentering. Hvis du derimot allikevel ønsker å se på VM i friidrett online på NRK fra utenfor Norge er løsningen å få en norsk IP adresse. Veldig kort sagt er det enkleste å bruke en såkalt VPN tjeneste som gir deg norsk IP adresse mot en liten kostnad. Hvis du ønsker det har vi brukt tjenesten HideMyAss veldig ofte og det fungerer tilnærmet lik perfekt. Alt du trenger å gjøre er å besøke deres websider, tegne abonnement (de har spesialpriser i august måned), laste ned programvaren og koble til en server i Norge, og vips så er du klar til å se på VM i friidrett og andre programmer live fra overalt i verden i løpet av kort tid.

Mer informasjon om å se NRK fra utlandet finner du her.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar