Tastaturet virker ikke i Firefox

Tastaturet virker ikke i Firefox

I går fikk jeg plutsetlig et problem; tastaturet mitt sluttet å virke i Firefox og i Thunderbird. Jeg skjønte ikke stort for tastaturet virker i alle andre programmer, men i Mozilla programmene sluttet tastaturet å virke. Det er jo upraktisk, så jeg leitet etter en løsning på problemet, og heldigvis fant jeg det!

Tastaturet virker ikke i Firefox
Tastaturet virker ikke i Firefox – Hva er løsningen?

Jeg leste om forskjellige løsninger som gikk ut på at jeg måtte endre tastatur oppsett og lignende, men dette hjalp egentlig ikke. Deretter leste jeg om å trykke på Windows knapp og F9 samtidig, men det hjalp heller ingenting. Men, til slutt fant jeg et godt råd som foreslo at jeg skulle starte maskina mi på nytt, ettersom Windows sannsynligvis holdt på å installere noen oppdateringer og det var på grunn av dette at tastaturet plutsetlig sluttet å virke i Firefox.

Jeg fulgte altså dette rådet og da jeg trykket for å starte maskina på nytt fikk jeg beskjed om at noen oppdateringer måtte installeres først og da Windows startet på nytt fullførte operativsystemet installasjonen av oppdateringene og da jeg på ny åpnet Firefox og Thunderbird i etterkant kunne jeg på ny bruke tastaturet i disse programmene.

Det var altså løsningen på problemet for min del. Vet ikke om dette er et problem mange har, eller om det bare var meg og et par andre i hele universet, men dette var i allefall det jeg måtte gjøre for å fikse problemet!

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar