Shopify - Online nettbutikk

Bra opplegg for online nettbutikk!

Mange er på jakt etter online nettbutikk for å selge produkter og tjenester. Det finnes en hel masse slike rundt om på nettet, men ikke alle har like god kvalitet, priser og sikkerhet. En tjeneste som derimot ser ut til å fungere bra og der de tilbyr 30 dagers gratis prøveperiode er Shopify.

På Shopify finner du forskjellig design muligheter som gjør at du veldig enkelt og greit kan ha din online butikk oppe på nettet i løpet av den neste timen. De har over 100 forskjellige standard design du kan velge mellom, noe som faktisk ikke er så værst. Det at mange av dem faktisk ser veldig bra ut er jo bare en god bonus! Selve butikken er enkel å operere og her kan du ha inventar liste, du kan bruke siden som en blog og du kan også bruke den til for eksempel å selge ebøker. Det er jo noe som kan være kjempeideelt for gode bloggere som har lyst til å selge lengre utlegg og kanskje veiledninger som ebøker. Når du har lagt ut varene og kundene er klare til å betale kan man betale på over 50 måter, med blant annet VISA, MasterCard, PayPal og mange andre måter.

Det finnes også mange andre spennende muligheter med Shopify. Det ene som er veldig praktisk er at de er veldig mobilvennlige, som igjen betyr at så fort butikken din er oppe på nettet har du også gode muligheter til å ha en lekker side tilgjengelig for alle som surfer med mobiltelefon. Med tanke på at flere og flere surfer nettet og handler på denne måten er det en veldig viktig ingredients i en vellykket online butikk. Det finnes også detaljerte statistikker og disse kan også integreres med Google Analytics, så hvis det er interessant kan du utnytte dette til det fulle.

Om du allerede har en webside kan du enkelt knytte Shopify til den. Det vil si at om du allerede har en blog eller en firmaside som du ønsker å gjøre bedre med en online nettbutikk, kan du enkelt gjøre det ved hjelp av denne tjenesten. Om du derimot ønsker å opprette en helt ny side hjelper de deg også med dette.

Hvor mye koster dette?
Det kommer selvfølgelig ann på hva slags produkt du vil ha og også om du ønsker å ha all fortjenesten selv, eller om du ønsker at Shopify skal ta en liten prosentandel av hvert salg som utføres. Den billigste løsningen koster 29 USD i måneden (cirka 160 NOK). Da kan du ha ubegrenset mengde med trafikk, du har lagringsplass på en gigabyte og de tar totalt 2% av salgssummen som provisjon.

Det er forøvrig greit å vite at de har godt backup system, så om noe skulle gå galt er alle dine opplysninger likevel trygge og lagret hvis du velger å bruke dette.

Hvis du synes det høres interessant med online nettbutikk er det bare å besøke Shopify der du finner mer informasjon, presentasjoner, bilder, priser og mulighet for å starte en 30 dagers gratis prøveperiode.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar