Ski VM på NRK

Hvordan kan jeg se VM på ski på NRK på nettet (fra utlandet)?

Det er ikke lenge til det er tid for VM på ski i Planica i Slovenia, og i perioden mellom 21 februar og 6mars kommer nordmen til å samles foran skjermene for å få med seg begivenhetene. Selvfølgelig blir det mange bordmenn på tribunene i Planica også, men om du sitter i utlandet et sted og ønsker å se på VM på ski fra Planica live på nettet på NRK, er det bare å lese videre!

Hvis du oppholder deg i Norge er det veldig enkelt. Da er det bare å gå til NRK sine nettsider og se på TV direkte derfra (eller se på din egen TV hjemme i stua). Sitter du derimot i utlandet trenger du en norsk IP adresse for å gjøre dette. Det er ikke vanskelig, men du må gjøre et par ting for å få det i boks. Vi har beskrevet dette tidligere i en annen artikkel, så om du er interessert er det bare å lese om å se på NRK nett-tv fra utenfor Norge.

Veldig kort handler det hele om at NRK ikke har rettigheter til å vise live strømmene fra ski VM live på nettet til folk som befinner seg utenfor Norge, og derfor får du en feilmelding hvis du prøver å se på NRK live på nettet fra utlandet. For, når du surfer på nettet har du en virtuell adresse, en såkalt IP adresse, og basert på denne kan NRK og andre websider plassere deg geografisk. Om de ser at du ikke er i Norge, sperrer de deg ute. Så, når det handler om at du ønsker å se på ski VM på NRK fra utlandet er løsningen at du må få websidene til NRK til å tro at du befinner deg i Norge i stedet.

Det du må bruke for å få dette til å virke er en VPN tjeneste. Den som jeg selv bruker når jeg skal se på NRK fra utlandet er VPN tjenesten PureVPN som er utrolig lett å komme i gang med, og som har god få pengene tilbake garanti hvis du ikke er fornøyd!

Ikke bare kan du se NRK i utlandet med PureVPN, du kan også se på SVT i utlandet, BBC/ITV utenfor England, Amerikansk Netflix, og enda mer!

For å få dette til å virke må du besøke PureVPN sin nettside. Deretter tegner du et abonnement for en måned eller mer, laster ned deres VPN applikasjon, og så åpner du den og kobler deg til server i Norge. Når dette er gjort kan du åpne NRK applikasjonen på ditt nettbrett eller telefon på nytt for å se live stream fra Ski VM, eller så åpner du bare nettleseren din og nrk.no på nytt og ser livesendingen der!

Ski VM på NRK
Vi håper det blir mange norske gull og mye moro under VM på ski i 2019.

Da er det bare å glede seg til ski VM i 2023 fra Planica i Slovenia. Vi håper det bare mange norske gull, men selv håper jeg det blir skikkelig fight om medaljene, med norsk suksess til slutt!

Glem ikke at ski-vm ikke bare handler om langrenn, men her blir det også hoppkonkurranser, samt kombinert!

Hva kan du gjøre mens du venter på neste øvelse i Ski VM?

Hvis du først har kjøpt et PureVPN abonnement (som er vel verdt pengene), må du ikke glemme at hvis du åpner applikasjonen og velger «Streaming mode», kan du for eksempel velge Netflix i USA. Gjør du det, vil du når du besøker Netflix.com etterpå få tilgang til alt som finnes på Netflix i USA.

Velger du BBC i England under streaming mode, vil du kobles til en server som lar deg se BBC live på nettet (eventuelt drøssevis av programmer som ligger i deres bibliotek). Det er utrolig mange muligheter du har utover det å se NRK og ski-VM på nettet, så det er verdt å utforske muligheten der.

Glem heller ikke at du kan bruke PureVPN på 5 enheter samtidig, og du har også en 31-dagers pengene tilbake garanti som gjør det helt ufarlig å prøve tjenesten.

Har du noen spørsmål angående det å se ski VM på nettet eller hvordan du kan dra nytte av ditt VPN abonnement er det bare å skrive en kommentar!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar