Hvorfor kan jeg ikke se NRK live på nettet?

Hvorfor kan jeg ikke se NRK live?Det er mange som lurer på hvorfor de ikke får til å se NRK live på nettet. Det kan være mange forskjellige grunner til at det ikke fungere. Her skal vi prøve å liste opp noen forskjellige grunner og årsaker til at det muligens ikke fungerer, og samtidig også komme med forslag til løsninger som kan hjelpe deg å få ordnet problemet!

1) Når jeg prøver å se på NRK live på nettet får jeg bare en svart skjerm

Dette er et typisk problem og kan tyde på at du ikke har siste versjon av Flash installert. For å sjekke at du har den siste versjonen installert kan du for eksempel besøke denne siden.

2) Jeg får bare lyd men ingen bilde når jeg prøver å se på NRK

Dette er problem som noen har fått typisk i Windows 7. Klikk på videoen med høyreknappen på musa. Trykk på instillnger/settings og fjern haken som heter maskinvareakselrasjon. Forhåpentligvis fungerer det

3) Jeg får beskjed om at «NRK har ikke rettigheter til å vise direktesendinger utenfor Norge.»

Dette betyr at du sitter i et annet land og ønsker å se NRK live på nettet. Det kan også bety at du sitter i Norge, men jobber på et kontor som av en eller annen grunn er koblet til en server i et annet land, som gjør at når du surfer på nettet ser det likevel ut som om du sitter i et annet land. Det finnes flere muligheter til å ordne dette, og en veldig god løsning som ikke bare ordner dette problemet, men som også kan ordne mange andre ting (sånn at du også kan se live TV i mange andre land verden rundt) finner du omtalt i Oslo Guiden i denne artikkelen.

Lykke til og så får du kose deg med alle de gode seriene og programmene på NRK!

Legg inn en kommentar