Hvordan kan jeg se NRK på nettet?

Hvorfor kan jeg ikke se NRK live på nettet?

Hvorfor kan jeg ikke se NRK live?Det er mange som lurer på hvorfor de ikke får til å se NRK live på nettet. Det kan være mange forskjellige grunner til at det ikke fungere. Her skal vi prøve å liste opp noen forskjellige grunner og årsaker til at det muligens ikke fungerer, og samtidig også komme med forslag til løsninger som kan hjelpe deg å få ordnet problemet!

1) Når jeg prøver å se på NRK live på nettet får jeg bare en svart skjerm

Dette er et typisk problem og kan tyde på at du ikke har siste versjon av Flash installert. For å sjekke at du har den siste versjonen installert kan du for eksempel besøke denne siden.

2) Jeg får bare lyd men ingen bilde når jeg prøver å se på NRK

Dette er problem som noen har fått typisk i Windows 7. Klikk på videoen med høyreknappen på musa. Trykk på instillnger/settings og fjern haken som heter maskinvareakselrasjon. Forhåpentligvis fungerer det

3) Jeg får beskjed om at «NRK har ikke rettigheter til å vise direktesendinger utenfor Norge.»

Dette betyr at du sitter i et annet land og ønsker å se NRK live på nettet. Det kan også bety at du sitter i Norge, men jobber på et kontor som av en eller annen grunn er koblet til en server i et annet land, som gjør at når du surfer på nettet ser det likevel ut som om du sitter i et annet land. Det finnes flere muligheter til å ordne dette, og en veldig god løsning som ikke bare ordner dette problemet, men som også kan ordne mange andre ting (sånn at du også kan se live TV i mange andre land verden rundt) finner du omtalt i Oslo Guiden i denne artikkelen.

Lykke til og så får du kose deg med alle de gode seriene og programmene på NRK!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar