Relaterte poster i Wordpress

Relaterte poster og WPML

En artikkel jeg skrev for en god stund tilbake handler om hvordan man enkelt kan lage en flerspråklig WordPress side ved å bruke tillegget WPML. Selv har jeg lang erfaring med å bruke dette, men en ting som jeg ikke har funnet har vært et tillegg som virker 100% for å vise relaterte poster samtidig som det tar hensyn til de forskjellige språkene.

Med andre ord har du en side som bruker WPML for å gjøre den flerspråklig. Du har også et tillegg for å vise relaterte poster. Men, når du besøker en side på norsk og får forslag til relaterte poster og sider kommer det plutselig opp poster fra engelsk språklig side, eller kanskje tysk, eller russisk eller hvem vet hva. Det er jo litt kjipt og målet med tillegget er jo at brukere skal være lenger tid på siden din, men det er nok ikke mange som blir fristet til å lese andre blogginlegg på siden din på helt andre språk. Derfor har jeg lenge jaktet på et tillegg som tar hensyn til WPML og endelig har jeg funnet det.

Relaterte poster i WordPress
Slik kan det se ut når du viser relaterte poster!

Dette tillegget heter Contextual Related Posts og basert på mine tester så langt fungerer dette helt perfekt og det ser ikke bare fint ut, men det tar også hensyn til at siden finnes på forskjellige språk. Nå er dette tillegget herlig å bruke, også om du ikke har en flerspråklig side, så om du bare er på jakt etter et plugin til WordPress for å vise relaterte poster kan jeg varmt anbefale dette. Jeg har derfor også bestemt meg for å bruke det her på Netthjelp.eu så om du ser nedenfor under forslagene til relaterte poster vil du se hvordan dette tillegget ser ut live. Nå kan det være at jeg i framtiden vil bytte det ut igjen og så er det noe annet, men i allefall når jeg publiserer dette innlegget kan du se hvordan contextual related posts ser ut!

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar