Kommentarer med sosial media i Wordpress

Hvordan kan folk kommentere med sosial media kontoer på min blogg?

Det er blitt mer og mer vanlig å kommentere på websider ved å bruke sosial media kontoer. Dette er fullt forståelig, og man slipper da å skrive inn navn og emailadresse og lignende hver gang man skal kommentere. Men, hvordan kan du som har en WordPress blogg enkelt implementere dette på din webside?

Det finnes selvfølgelig en drøss av tillegg til WordPress som kan hjelpe deg til dette, men nylig prøvde jeg tillegget som heter «Jetpack» og det er helt utrolig bra og enkelt å bruke. Jetpack er et kjempetillegg, så det inneholder ikke bare muligheten til å gjøre kommentering enklere, men her finnes også verktøy for detaljert statistikk for din webside, rapportering ved nedetid, korrekturlesing (dessverre ikke på norsk) og en hel drøss med andre ting. Men, i dette tilfellet er det viktigste støtten for at folk kan kommentere enklere med sosial media profiler, eller ved gammeldags tradisjonell WordPress ved å skrive inn navn, email og nettsted hvis det finnes.

For å få Jetpack til å fungere må du ha en registrert WordPress.com konto, men det er kjempegreit å registrere, og selvfølgelig gratis, så det er gjort på et sekund!

[stextbox id=»info»]En annen bonus er at dette tillegget også gjør slik at folk etter å ha kommentert enkelt kan abonnere på framtidige kommentarer på din nettside, noe som gjør at de har mye større sannsynlighet for å returnere etter å ha en gang vært på din side.[/stextbox]

Kommentarer med sosial media i WordPress
Sånn kan de se ut når du har installert Jetpack når folk kommenterer!

Lurer du på hvordan det ser ut når det er ferdig? Se på kommentar feltet til denne bloggen, for her bruker jeg også Jetpack tillegget for å få denne funksjonen!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

1 kommentar

  1. Jeg bruker Disqus på noen av mine nettsider og er veldig fornøyd med det. Der kan man også logge inn via div sosiale media, men på en del andre nettsider bruker jeg standard WordPress kommentarsystem. Men ja, Jetpack sitt system er også veldig greit.

Legg inn en kommentar