Fjerne logo

Hvordan fjerne logo fra WordPress side?

Fjerne logoHar du en WordPress side med en stor logo på toppen som du ønsker å bli kvitt? Og ikke nok med at du ønsker at logoen skal bli borte, men du ønsker at eventuell tekst med sidetittel heller ikke skal vises? Hva kan du gjøre?

For å fjerne en logo fra WordPress siden din er det enkleste å gjøre noen manuelle instilliner selv. Det kan virke veldig teknisk, og har du null peiling på HTML og PHP kan det være litt skummelt, men stort sett pleier det å gå bra også i slike tilfeller. For å fjerne logo fra din WordPress side kan du gjøre følgende!

Fjern logo fra WordPress

  1. Klikk på Utseende og Redigering.
  2. Finn filen header.php på høyre side og trykk på denne.
  3. Her må du muligens scrolle litt nedover, men du må lete etter ord som «logo», «site-title» og lignende. Utfordingen er at denne koden ser forskjellig ut i alle temaer, men i for eksempel temaet Twenty Thirteen  er det denne koden som må fjernes:

[stextbox id=»grey»]<a href=»<?php echo esc_url( home_url( ‘/’ ) ); ?>» title=»<?php echo esc_attr( get_bloginfo( ‘name’, ‘display’ ) ); ?>» rel=»home»>
<h1><?php bloginfo( ‘name’ ); ?></h1>
<h2><?php bloginfo( ‘description’ ); ?></h2>
</a>[/stextbox]

Her klipper vi ikke bare ut selve logoen, men også bloggbeskrivelsen. Logoen er litt gjemt inne i kodene, men ved å klippe bort dette forsvinner alt som har med logo å gjøre fra siden din! Ikke så veldig vitenskapelig, men det fungerer.

[stextbox id=»warning»]Før du går løs på dette bør du nok uansett ta en sikkerhetskopi av filen, eller kopier innholdet i header.php ut i en Notisblokk før du gjør redigeringene, slik at du enkelt kan kopiere tilbake igjen det originale innholdet om noe skulle gå galt.[/stextbox]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg inn en kommentar