Postie

Hvordan publisere blogg-innlegg via email?

Hvis du er en travel blogger som liker å oppdatere bloggen din fra hvoren du befinner deg i verden har du sikkert hatt lyst til å gjøre det via email.

Du sitter å venter på toget en tidlig morgen, men toget er forsinket og du får lyst til å publisere ett innlegg på din blogg. Hva gjør du? Du kan selvfølgelig logge deg inn på din WordPress konto og i administrator verktøyet legge til tekst og bilder, men det er ganske mye mas for noe som kunne vært så mye enklere. Så her kommer info om hvordan du enkelt kan sende en email som automatisk blir publisert som blogg innlegg på din blogg (i WordPress).

Bruk Postie for å publisere blogg innlegg via email
Det finnes et WordPress tillegg som heter Postie. Dette er en utvidelse som er veldig enkel å bruke, alt du trenger å gjøre er å laste det ned, aktivere og så gjøre noen enkle innstillinger. Det viktigste er å opprette en emailadresse som kun brukes til dette. Du opplyser så Postie om hva denne emailadressen er, og deretter sjekker Postie denne regelmessig.

Postie

Neste gang du sitter å venter på toget skriver du et blogg innlegg som email. Tittelen på emailen blir tittelen på blogg innlegg, mens eventuell tekst og bilder blir del av selve blogg innlegget. Send så emailen til adressen du har opprettet av denne grunn, og neste gang Postie automatisk sjekker adressen og finner emailen der blir den publisert som nytt blogg innlegg. Det er like enkelt som det høres ut!

Det er selvfølgelig mulig å sette opp hvordan du ønsker slike poster skal se ut. Det er mulig å stille inn størrelse på bilder, galleri innstillinger og lignende, men i første omgang er ikke dette så viktig.

Lykke til og håper du får postet noen herlige innlegg via email i nærmeste framtid!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar