Hvordan fjerne «Kommentarer er stengt» fra din WordPress blogg?

Hvis du har en WordPress blogg kan det være et irriterende problem når teksten «Kommentarer er stengt» dukker opp på siden. Spesielt ettersom man ofte slår av kommentarer for nettopp å fjerne alt som tilsier at det er kommentar muligheter. Teksten varierer litt fra tema til tema, så noen ganger står det «Kommentarer er slått av» eller muligens «Comments are closed» eller «Comments are currently closed.» Men, hva kan man gjøre for å fjerne denne teksten?

For å bli kvitt teksten slik at den ikke blir synlig i det hele tatt må du gjøre et lite inngrep i ditt WordPress tema. Det er viktig å vite at eventuelle endringer du gjør blir borte hvis du i framtiden oppdaterer temaet ditt. Om du ønsker å unngå dette kan et såkalt barne-tema, eller child theme være løsningen.

Bli kvitt «Kommentarer er stengt.»

For å fjerne denne teksten må du først inn i ditt WordPress kontrollpanel. Deretter følg disse stegene.

  • Trykk på utseende og redigering.
  • Sørg for at temaet du bruker er valgt i øvre høyre hjørne.
  • Let etter filen comments.php blant alle filene på høyre side.
  • Trykk på den og let etter teksten du ønsker å fjerne i filen.
  • Fin teksten og slett den. Det er viktig at du kun sletter teksten og ingen andre ting, ingen paranteser eller lignende!
  • Nedenfor ser du et eksempel på hvordan dette kan se ut i comments.php og ettersom det står på engelsk der betyr det at det er teksten comments are closed som må fjernes.
Kommentarer er stengt
Slett teksten comments are closed, men ingen andre ting. Lagre dokumentet og sjekk websida di på ny!

Dette temaet du ser klippet fra er veldig snillt, for her skriver de rundt hva det handler om, og som du ser er det da bare å fjerne teksten «Comments are closed» og så går det hele veldig bra. I 80% av tilfellene vil dette gjøre susen, men med visse temaer er dette mer komplisert. Forhåpentligvis vil allikevel disse grepene hjelpe deg i ditt tilfelle!

4 Comments

Legg inn en kommentar