Kommentarer er stengt

Hvordan fjerne «Kommentarer er stengt» fra din WordPress blogg?

Hvis du har en WordPress blogg kan det være et irriterende problem når teksten «Kommentarer er stengt» dukker opp på siden. Spesielt ettersom man ofte slår av kommentarer for nettopp å fjerne alt som tilsier at det er kommentar muligheter. Teksten varierer litt fra tema til tema, så noen ganger står det «Kommentarer er slått av» eller muligens «Comments are closed» eller «Comments are currently closed.» Men, hva kan man gjøre for å fjerne denne teksten?

For å bli kvitt teksten slik at den ikke blir synlig i det hele tatt må du gjøre et lite inngrep i ditt WordPress tema. Det er viktig å vite at eventuelle endringer du gjør blir borte hvis du i framtiden oppdaterer temaet ditt. Om du ønsker å unngå dette kan et såkalt barne-tema, eller child theme være løsningen.

Bli kvitt «Kommentarer er stengt.»

For å fjerne denne teksten må du først inn i ditt WordPress kontrollpanel. Deretter følg disse stegene.

 • Trykk på utseende og redigering.
 • Sørg for at temaet du bruker er valgt i øvre høyre hjørne.
 • Let etter filen comments.php blant alle filene på høyre side.
 • Trykk på den og let etter teksten du ønsker å fjerne i filen.
 • Fin teksten og slett den. Det er viktig at du kun sletter teksten og ingen andre ting, ingen paranteser eller lignende!
 • Nedenfor ser du et eksempel på hvordan dette kan se ut i comments.php og ettersom det står på engelsk der betyr det at det er teksten comments are closed som må fjernes.
Kommentarer er stengt
Slett teksten comments are closed, men ingen andre ting. Lagre dokumentet og sjekk websida di på ny!

Dette temaet du ser klippet fra er veldig snillt, for her skriver de rundt hva det handler om, og som du ser er det da bare å fjerne teksten «Comments are closed» og så går det hele veldig bra. I 80% av tilfellene vil dette gjøre susen, men med visse temaer er dette mer komplisert. Forhåpentligvis vil allikevel disse grepene hjelpe deg i ditt tilfelle!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

4 kommentarer

 1. Thomas Møller sier:

  Jeg bruker ikke kommentarfunksjonen på min hjemmeside. Hvordan fjerner jeg frasen ´Kommentarer av´på alle innleggene på forsiden?
  Jeg ønske også å fjerne frasen ´Posted in….´ under alle innleggene på førstesiden.

  1. Heisann,
   det er ikke et 100% svar på dette, ettersom det kommer ann på hvilket tema du bruker og lignende. Teorien er cirka lik, så mitt tips er at du går inn på Utseende – Redigering og da vil du se alle filene som hører med til ditt WordPress tema på høyre side. Ett bra sted å starte er comments.php og se da etter «comments off» eller noe lignende. Ettersom kommentarer av er oversatt vil du nok ikke finne denne, men du må finne den opprinnelige engelske varianten, og slette den fra php filen. Eventuelt kan det være at du kan se på index.php fila, eller så er det bare å se seg rundt i alle disse filene og å søke etter teksten posed in i de forskjellige, og når du finner den kan du prøve å ta det bort, og se hvordan det påvirker. Hvis du eventuelt skriver hvilket tema du bruker kan jeg muligens komme med enda litt mer konkret hjelp 🙂

   1. Thomas Møller sier:

    Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen. Kan jeg sende deg et skjermbilde som viser hva jeg vil ha bort? Jeg bruker temaet Coraline.

    1. Heisann! Jeg skal sjekke temaet selv på en testside jeg har, og så gir jeg en tilbakemelding basert på dette, forhåpentligvis i løpet av kort tid 🙂

Legg inn en kommentar