del sosial media

Hvordan kan innhold i bloggen låses og kun åpnes når folk deler det på sosial media?

del sosial mediaTittelen til denne artikkelen er lang og informativ, og om du har kommet til denne artikkelen er det sannsynligvis fordi du er på jakt etter akkurat det som tittelen tilsier. Det betyr at du ønsker å låse innhold i bloggen din som kun åpnes opp hvis folk som betaling deler artikkelen på sosial media.

For å beskrive hva det er jeg mener kan jeg vise et eksempel med en gang. Løsningen på problemet er nemlig et tillegg man kan laste ned til WordPress, men hvis du lurer på hva det heter må du selvfølgelig gjøre noe spennende, ja, du må dele denne artikkelen på Facebook, Google+ eller Twitter. Jeg bruker nemlig det samme tillegget her som det jeg vil anbefale til deg, og det betyr at du her får en ekte test av hvordan det fungerer og ser ut.

Del denne artikkelen på sosial media og få løsningen

[sociallocker]Løsningen på problemet, eller for å få en slik sperre som den jeg har brukt her i denne artikkelen, trenger du et tillegg som heter OnePress Social Locker. Dette er et herlig tillegg som lar deg få detaljert statistiskk over hva folk leser, hvilke sosial media de deler innholdet ditt på og du har mulighet til å velge mellom forskjellige design og andre spennende muligheter. Dette er kjempenyttig ettersom sosial media bringer masse trafikk til websider, så også til denne siden og til din, så jo fler som deler innholdet ditt, dess flere besøkende kan du forvente. [/sociallocker]

Forhåpentligvis har du delt innholdet og dermed også sett løsningen og navnet på det du trenger for å få en slik «lås på innholdet» ala den jeg har brukt her på denne siden. Lykke til i allefall, og har du kommentarer, tanker eller ideer, bare skriv en kommentar!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar