fotball i kveld

I kveld får vi se hva Norge er gode for

fotball i kveldNå er det fotball VM og det er faktisk veldig spennende! I den første kampen vant Norge 4-0 mot Thailand, noe som ikke nødvendigvis er et for imponerende resultat, men det vet vi vel egentlig ikke enda. Tyskland på sin side vant 10-0 mot Elfenbenskysten, og i kveld klokka 22.00 er det så tid for at Norge møter Tyskland. Og det er da vi får se hva Norge er gode for.

Jeg leste i en overskrift et sted at kampen mellom Norge og Thailand ble sett av flere mennesker enn Champions League finalen. Nå er jo det litt naturlig også ettersom Champions League finalen ikke gikk på statstv, men en litt mer bortgjemt tv kanal, mens Norge mot Thailand gikk på NRK i beste sendetid, så dette kan selvfølgelig ha litt innflytelse på saken, men i kveld er det altså tid for Norge mot Tyskland på NRK, og da er jeg veldig spent på hva de norske fotballdamene har å by på. Jeg håper på en svært så positiv overraskelse, og om Norge skulle klare ett poeng i kveld er nok det i seg selv også en svært god prestasjon mot tyskerne som er blant de store favorittene til å vinne VM sammen med USA.

En annen kamp som egentlig også er spennende i kveld er kampen mellom Thailand og Elfenbenskysten. Den blir spilt 01.00 i natt og da får vi kanskje også en følelse av hvilket av disse to lagene som er best, og som kanskje vil gi prestasjonene til både Tysklad og Norge i sine første kamper litt mer klarhet.

Det er spennende med fotball VM i allefall, og gøy med de norske damene som er med, og jeg gleder meg til kampen i kveld! For mer informasjon om å se på kampen på NRK i kveld fra utlandet (det er det jeg må gjøre), så anbefaler jeg at du leser denne artikkelen!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar