La dine besøkende dele ditt innhold på WhatsApp

Vi er alle kjent med viktigheten av å gi våre besøkende mulighet for å dele vårt innhold på Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram, ReddIt og lignende. Men, nå er det på tide å la dine besøkende dele ditt innhold på WhatsApp også!

Om du er en av mange som bruker WhatsApp så har du sikkert vært med på å besøke en fantastisk side og så ønsker du å dele den med dine venner. Men, siden det ikke var noen knapp for å dele på WhatsApp har du i stedet brukt kopier og lim inn funksjonen for å dele lenken. Eller så kanskje du bare droppa hele greia! Nå trenger du ikke det lenger, for nå er det mulig å legge til knapper til din webside for å dele innholdet på WhatsApp med venner og kontakter.

Dele pa WhatsApp
Nå kan du dele innhold på WhatsApp!

På bildet ovenfor ser du en side der jeg bruker tillegget AddToAny i WordPress, og der har de nå lagt til muligheten for å dele på WhatsApp. I det noen trykker på det ikonet åpner WhatsApp seg og de kan velge hvilke kontakter eller grupper de ønsker å dele den gitte siden med. Det er utrolig praktisk, enkelt og viktig for oss som ønsker å få vårt innhold delt med så mange som mulig verden rundt.

Det finnes flere tillegg som har støtte for dette i WordPress, men også veldig mange som ikke har det. Bruker du Jetpack for eksempel kan du laste ned tillegg som gjør det mulig å dele på WhatsApp, eller om du bruker AddToAny er muligheten automatisk inkludert. Bruker du andre tjenester finnes det kanskje ikke, og da er det litt mer tungvint, så da må du vurdere å bytte tillegg du bruker for å dele på sosial media, eller kanskje å la WhatsApp deling være noe som hører framtiden til!

Uansett, takk for at du leste, og ikke glem å dele denne artikkelen på WhatsApp for å la andre datanerder som deg glede seg over denne nyheten!

[stbpro id=»info»]Om du ikke ser WhatsApp delingsknappen her er det fordi du bruker Windows, og knappen kun er synlig om du bruker mobiltelefon eller tablet![/stbpro]

Legg inn en kommentar