Rai Sport feilmelding

Se U21 EM i fotball live på nettet

Hvis du ønsker å se U21 EM i fotball live på nettet er dette mulig på flere måter. Du kan se den på TV2 Sumo, på sportskanalen, og der er alle kampene tilgjengelige. De har derimot ganske dyr måndsavgift for dette, og det finnes derfor andre varianter som er billegere og minst like festlige.

En slik variant er å se på kampene på Italianske Rai Sport. Der går alle kampene live på Sport 1 kanalen og alt du trenger for å se på denne er en italiensk IP adresse. Vi har tidligere skrevet om hvordan man kan se på NRK fra utlandet, og vi har da beskrevet HideMyAss som en god løsning på dette. På samme som VPN tjenesten HideMyAss hjelper deg med å se på NRK fra utlandet, kan den hjelpe deg med å se på RaiSport og lignende med Italiensk IP adresse fra Norge. Det vil si at det er en tjeneste du kan ha veldig god nytte for i mange situasjoner, for ikke å nevne det at de også krypterer din internett tilkoblingen som gjør at du surfer trygt i åpne WiFi nettverk.

Om du derfor ønsker å se kampene i U21 EM i fotball live på nettet er det bare å tegne et abonnement hos HideMyAss og deretter ta turen over til Rai Sport og se på live overføringene av kampene der med ekte italiensk temperament og kommentarer!

Rai Sport feilmelding
Prøver du å se Rai Sport uten italiensk IP adresse får du denne feilmeldingen

Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Se U21 EM i fotball live på nettet”

  1. Jostein avatar
    Jostein

    Jeg prøvde det i kveld og fikk sett hele kampen da jeg kobla meg til server nummer en i Italia (server nummer to prøvde jeg også, men den var litt treigere)… Alt fungerte greit, det eneste som var kjipt var selvfølgelig 1-1 målet 3 minutter på overtid..

Legg inn en kommentar