5 skritt for å legge lenker til dine YouTube videoer

I lang tid har det vært umulig å legge til lenker i selve YouTube videoene du legger opp på nettet. Det har vært mulig å legge til lenker i beskrivelsen av videoene du legger opp, men i selve video vinduet har det vært umulig. Men, nå er det mulig!

Hvordan kan man så legge til lenker i filmene på YouTube? Det er flere skritt man må ta for å få dette til å skje og her tar vi det skritt for skritt.

5 skritt for å legge lenker til dine YouTube videoer

  1. Gå til din Google Webmaster konto og koble websiden det er snakk om (som YouTube kanalen hører til) til emailadressen din YouTube konto er registrert på. Du finner muligheten til å gjøre dette under konfigurasjon og samarbeidspartnere.
  2. Gå til YouTube.com/verify og bekreft kontoen din ved å gi ditt mobiltelefonnummer. Dette gir deg mulighet til mange ting, blant annet å laste opp filmer på mer enn 15 minutter til YouTube.
  3. Deretter må du gå til videobehandlere på YouTube og instillinger. Her må du aktivere muligheten for å tjene penger på dine videoer. Dette betyr ikke at du trenger å ha reklame i filmene, men du må i alle tilfeller aktivere denne muligheten.
  4. Når dette er gjort vil du få muligheten til å legge til «associated website» eller tilknyttet webside til din YouTube kanal. Du kan kun legge til en side.
  5. Etter at dette er gjort kan du gå til dine forskjellige YouTube videoer og legge til kommentarer/tekster/annotations. Øverst på siden vil du se en beskjed der du må godkjenne muligheten for å legge til lenker i dine YouTube filmer. Når du har godtatt dette er det mulig å fortsette, og neste gang du legger til kommentarer kan du velge å legge til lenke og derette lenke til din egen webside.

Følger du disse stegene kan du enkelt å greit legge til lenker i dine YouTube filmer og det kan absolutt være med på å knytte flere av dine YouTube seere til din webside. En stor mulighet for firmaer og bloggere til å henvise til videre informasjon på egne websider i allefall.

Vi har tatt disse skrittene selv og lagt til lenker i forskjellige YouTube filmer. Du kan se ett eksempel på en slik lenke i en YouTube film hvis du ser på videon nedenfor.

[stextbox id=»info»]Ikke glem at hvis du har aktivert annonser i din YouTube video kan det være lurt å legge til tekstene med lenker på et annet område i filmen, og ikke i midten nederst på filmen.[/stextbox]

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar