Premier League online

En gavepakke til oss som vil se Premier League online!

Premier League onlineEr du blant tusenvis av nordmenn som gjør seg klar for Premier League avspark i dag og som ønsker å få med deg alt som skjer online? Da har jeg nyheter om en skikkelig gavepakke som faktisk kan spare deg for noen tusen kroner i det kommende året!

Alle vet at det å kjøpe rettigheter til å sende Premier League koster masse penger, og derfor koster et abonnement hos TV2 i Norge rundt 400 NOK i måneden hvis du vil se Premier League på nettet. Hos SkySports/NOW TV i England koster det enda mer. Og da er det plutselig en skikkelig gavepakke som har blitt anonnsert til oss som vil se Premier League online på en mye billigere måte. Hemmeligheten eller navnet på dette er StarSports som er en sportskanal i India og omegn som har all action tilgjengelig på engelsk og i denne sesongen som begynner i dag har de faktisk bestemt seg for å sende Premier League online helt gratis! Det vil si at du trenger ikke betale noen ting i det hele tatt, du kan rett og slett bare besøke Star Sports sine nettsider og se alt gratis (nesten).

Februar 2017: Dessverre fungerer ikke dette lenger, men her er noe mye bedre!

Denne artikkelen ble skrevet for en god stund siden, og da fungerte det å se på Premier League på nettet på Star Sports i India. Nå fungerer det dessverre ikke lenger, men det finnes en ny mulighet som er minst like bra, faktisk mye bedre.

Denne tjenesten som jeg snakker om heter Fubo TV. Det er en amerikansk tjeneste, og for øyeblikket får du for rundt 300 NOK (35 Dollar) i måneden tilgang til alt av europeisk klubbfotball og cupfotball for denne prisen. Det betyr at du kan se på Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Aresdivisie (i Nederland), Serie A og mange flere ligaer. Man kan prøve tjenesten gratis i 24 timer før man betaler første gang.

Merk at du trenger en amerikansk IP adresse for å se på Fubo TV, og prøver du å besøke deres nettside uten dette vil du bare få en feilmelding om at tjenesten kun er tilgjengelig i USA. For å få bort denne kan du bruke en VPN tjeneste som PureVPN. Hvis du har et abonnement hos dem, kobler deg til en server i USA og så besøker Fubo TV sine nettsider kan du enkelt tegne et abonnement og begynne å se Premier League på nettet umiddelbart (hvis det blir spilt kamper der og da).

På samme måten kan du også se på tysk Bundesliga, italiensk Serie A, spansk La Liga, Mesterligaen, Europaligaen og mye annen spennende sport. Fubo TV er ikke en TV kanal, men en platform som viser sendingene til drøssevis av kanaler som blant annet Fox Soccer Plus, Fox, NBC, NBCSN, beIN Sports, Fox Deportes, Univision, MSNBC og mange andre kanaler.

Har du prøvd det? Fungerer det for deg? Om du har spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar