Glede finnes ikke i å fullføre en aktivitet, men i å gjøre den. Kreativitet er ikke bare en prosess, det er en reise for selvoppdagelse og uttrykk.

«Glede finnes ikke i å fullføre en aktivitet, men i å gjøre den. Kreativitet er ikke bare en prosess, det er en reise for selvoppdagelse og uttrykk.» – Greg Anderson

Dette er ikke et sitat jeg liker. Eller, jeg liker det, men det er veldig langt fra meg. Hvorfor det? Jeg er helt freakish og autistisk på den måten at jeg alltid ønsker å fullføre noe. Når jeg leser en god bok, vil det naturlige være å håpe at den aldri tar slutt, for den er så bra og jeg liker den. Men uansett hvor god en bok er, vil jeg at den skal bli ferdig og jeg vil nå siste side, fordi jeg må gjøre ting ferdig. Som et resultat er den ultimate gleden ikke i turen, men i å fullføre.

Jeg antar at det kan være sunt, fordi det hjelper meg å fullføre oppgaver. Men det er også et problem, for det fjerner ofte gleden fra selve turen, og er det noe som er viktig så er det å nyte turen.

Det er under turen du ser og opplever ting, du lærer, oppdager og vokser i.

Så jeg prøver alltid å nyte turen mer og mer, men for meg er det en konstant kamp.

Hva med deg?

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar