Slik ser du fotball VM på nettet (norsk TV i utlandet)!

Det er tid for fotball VM nok en gang. Dessverre er ikke Norge kvalifisert, så vi får sitte å se på fotball og spise popcorn sammen med Erling Håland og Martin Ødegaard. Men, som vi alle vet er det best å se på fotball VM på norsk TV. Vi kjenner og liker stemmene til de norske kommentatorene, og det er mange grunner til det. Men, hvordan kan du se fotball VM på norsk TV hvis du bor i utlandet?

Det er mulig å se TV og NRK på nettet hvis du bor i andre land innenfor EU (vanligvis). Men, hvis du ser en eller annen feilmelding om at du ikke kan se på NRK og/eller TV2 der du befinner deg i verden, er det følgende du må gjøre.

Slik ser du TV2 og NRK (fotball VM) i utlandet.

For å kunne se på TV2 og NRK i utlandet må du få deres nettsider til å tro at du befinner deg i Norge. Gjør du det trenger du ikke engang å gå gjennom bekreftelse av at du har norsk bank ID eller lignende heller. Hvordan løser du det? Gjør som følger.

Du kan enkelt få en norsk IP adresse som får NRK og TV2 til å tro at du er i Norge ved å bruke VPN tjenesten til ExpressVPN. Dette er en veldig bra VPN som krypterer dine data, og også gjør at folk ikke kan spionere på hva du gjør online så enkelt. Det viktigste er at du kan koble deg til mange av deres VPN servere verden rundt, noe du blant annet kan bruke til å se fotball VM på andre kanaler som BBC (og lignende).

  • Besøk ExpressVPN sin nettside og kjøp et abonnement (du har angrerett og alt).
  • Last ned ExpressVPN og installer det på din telefon, nettbrett, eller datamaskin.
  • Start applikasjonen og koble deg til en server i Norge.
  • Besøk TV2 Sumo eller NRK sine nettsider. De vil nå tro at du er i Norge og du kan se fotball VM på norsk TV på nettet, uansett hvor du er i verden.

Det er viktig å huske at NRK er gratis, mens du trenger et abonnement hos TV2 Sumo for å se TV2 sitt innhold på netttet.

kampoversikt
Kampoversikt som viser hvilke kamper som viser av NRK og TV2 under fotball VM.

Hvem vinner fotball VM?

Hvem kommer til å vinne fotball VM i år? Det er et godt spørsmål. Mange holder Frankrike som favoritter, men det er vanskelig å vite helt hva som skjer i den gården. England har hatt en forferdelig oppladning i Nations League, men kanskje det er hva de trenger for å kunne prestere under selve mesterskapet?

Spania er et land som er i stand til det meste, og hvem vet med Brasil og Argentina? Med andre ord, dette kommer til å bli spennende.

Som outsidere tror jeg Nederland, Tyskland, og Belgia også er land man kan regne med. Nederland har vært i svært god form i det siste. Belgia pleier å spille bra i mesterskap (helt fram til de spiller dårlig i utslagsfasen).

Det hele blir spennende å se!

Kos deg med fotball VM på norsk TV på nettet, uansett hvor du er i verden!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar