fotball i kveld

Hvordan se VM i fotball for kvinner på NRK/TV2 Sumo i utlandet?

Avspark for fotball VM nærmer seg og den 8 juni er det klart for den første kampen for de norske damene under mesterskapet. Alle kampene fra fotball VM blir vist på norsk TV, men, er du i utlandet vil du bli møtt av beskjeder både hos NRK og TV2 Sumo om at de ikke har rettigheter til å vise innholdet i utlandet. Hva kan du gjøre med det? Hvordan kan du se VM i fotball for damer på NRK og TV2 Sumo utenfor Norges grenser?

Det finnes ganske mange kanaler som kommer til å vise fotball VM, men om man er norsk ønsker man helt klart å se begivenhetene og kampene på norsk TV. Det er kanskje ikke så nøye hvilket språk kommentatoren snakker når du ser på kampen mellom Nigeria og Sør Korea fra gruppe A (to av lagene i Norges gruppe), men når du setter deg ned for å se kampene mellom Norge og Nigeria, Norge og Frankrike, og til sist Norge mot Sør Korea under gruppespillet er det helt klart at du ønsker å se på med norske kommentatorer. Det har noe med fokus å gjøre! Det er en ting at kommentatoren faktisk snakker norsk, det andre er at de faktisk heier på Norge og det gjør det hele gøyere å se på. Men, hvordan kan du da se på fotball VM på norsk TV i utlandet?

Slik ser du fotball VM på NRK og TV2 Sumo i utlandet

Fotball VM varer fra 7 juni til 7 juli, og alle kampene fra hele mesterskapet vises på kombinasjonen av NRK og TV2. NRK er helt gratis å se på nettet, mens TV2 Sumo krever at du har et abonnement.

For å se disse kanelene på nettet i utlandet trenger du å bruke en VPN, og det er tjenestene PureVPN og IPVanish vi anbefaler for dette!

  • Besøk PureVPN sin nettside
    Hvis du besøker deres nettside, men flytter musa opp mot adressebaren eller tilbake knappen vil det sprette opp et ekstra supergodt tilbud som gir deg abonnementet enda billigere.

Det er verdt å merke seg at PureVPN har 31-dagers pengene tilbake garanti. Når du ikke ser fotball kan du også i PureVPN sin streaming mode finne servere du kan bruke som lar deg se Amerikask Netflix, engelsk BBC live og on-demand, og masse andre kanaler på nettet.

  • Last ned PureVPN sin VPN klient og installer der.
  • Åpne applikasjonen og koble deg til server i Norge.
  • Start din nettleser eller TV2Sumo/NRK applikasjon på nytt.
  • Hurra – Nå er du klar til å se fotball VM på norsk TV uansett hvor du er i verden!

Det er altså ikke noe vanskeligere enn det hvis du ønsker å se fotball VM for kvinner på norsk TV i utlandet.

Da gjenstår det bare å si Heia Norge!!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar