norge serbia

Hvordan se håndball EM på nettet?

Fra 9 januar og fram til den 26 januar er det klart for håndball EM for menn. Hele 24 nasjoner er klare for mesterskapet som blir arrangert i Østerrike, Sverige, og i Norge. Hvordan kan du se mesterskapet på nettet?

De norske håndballherrene har definitivt kommet ut av skyggen til håndball-damene, og etter det litt skuffende mesterskapet kvinnene hadde før jul, er det nå mennene som skal ut for å forsvare Norges ære i et stort håndballmesterskap. Men, enklet blir det ikke for Christian Berge sitt mannskap.

Men, om du ønsker å heie på Norge under håndball EM trenger du først å finne et måte du kan se mesterskapet online på. Og hvordan gjør du det? Det beste er å heie på Norge ved å se det på norsk TV, og i Norge er det TV3/Viaplay som viser kampene. For å få muligheten til å se kampene på nettet må du altså ha et Viaplay abonnement. Om du befinner deg utenfor Norge trenger du også en norsk IP adresse, noe som er enkelt å orde.

Norge spiller mot Kroatia den 24 januar 2020
Les videre for instruksjoner om hvordan du ser kampen gratis på EHFTV eller på Viaplay Norge i utlandet.

Norge er ubeseiret, Kroatia har enda ikke tapt en eneste kamp i mesterskapet (men, de har en uavgjort). Dette kan bli veldig spennende!

norge serbia

Slik ser du håndball EM på Viaplay i utlandet

Du trenger som sagt et abonnement hos Viaplay i første omgang, men det i seg selv er ikke nok. Du trenger også en norsk IP adresse, og for å se på Viaplay i utlandet anbefaler jeg at du bruker VPN tjenesten til ExpressVPN. Det er en av de klart beste VPN tilbyderne på markedet, og de har en herlig tjeneste som også lar deg få tilgang til amerikansk Netflix og mye mer. De har også en 30-dagers pengene tilbake garanti i tilfelle du ikke er fornøyd.

Etter å ha lastet ned ExpressVPN sin applikasjon er det bare å starte den, koble seg til server i Norge, og deretter er du klar til å se Viaplay og norges håndball herrer spille i håndball VM. Glem ikke at du videre kan bruke ExpressVPN også til å se TV2 Sumo og NRK i utlandet, samt for å se BBC og ITV i England, amerikansk Netflix og masse mer!

Norge kommer til å spille i gruppe D i mesterskapet og de skal der spille mot Frankrike, Portugal og mot Bosnia. Det betyr at Norge er de største favorittene til å vinne gruppa sammen med Frankrike.

Håndball EM på nettet
Håndball EM på nettet på Viaplay i Norge

Vil du ikke betale for et Viaplay abonnement? Vil du se håndball EM gratis?

Hvis du ikke vil betale for et Viaplay abonnement, men heller vil se håndball VM gratis på nettet er det også mulig. Du trenger da også et ExpressVPN abonnement, og deretter kan du se kampene fra håndball VM på følgende kanaler:

  1. Bruk ExpressVPN, og deretter må du koble deg til en server i Italia, England, Portugal, USA (eller noe utenfor Europa)
    Deretter besøker du https://www.ehftv.com/ og du kan se alle kampene fra mesterskapet helt gratis på nettet!

ExpressVPN har 30-dagers pengene tilbake garati og ett abonnement kan brukes på fem enheter samtidig. I tillegg kan det brukes til å se på BBC i England, Amerikansk Netflix, og mye mer!

Hvordan tror du Norge kommer til å gjøre det i mesterskapet?

Har du ellers spørsmål i forbindelse med hvordan du kan se håndball VM på nettet er det bare å skrive en kommentar.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar