sommer OL på nettet

Slik ser du sommer OL på nettet uansett hvor du er i verden!

Nå er det tid for sommer OL igjen og vi håper selvfølgelig på massevis av norske gullmedaljer, spesielt på friidrettsbanen der Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm skal løpe. Er du ute på reise og har ikke mulighet til å se alt direkte på TV fra sofaen i stua? Hvordan kan du enkelt og greit se på sommer OL på nettet, uansett hvor du er i verden?

Det praktiske med at sommer OL foregår i Paris er at det skjer i akkurat samme tidssone som i Norge. Dermed er det enkelt å følge med, og samtidig kan vi se klipp fra en av de vakreste byene på jord. Det finnes masse informasjon generellt om sommer OL i Paris i den følgende artikkelen i den norske Paris Guiden, så den anbefaler jeg til dem som faktisk planlegger å besøke Paris under arrangementet. Men, kanskje du er i Paris, men bare ønsker å se på noen konkurranser på nettet på tableten din på hotellrommet? Eller kanskje du er på reise til New York, men ikke ønsker å gå glipp av Karsten Warholm når han løper? Denne artikkelen gir raske instruksjoner som forklarer deg hvordan du kan se sommer OL på nettet verden rundt.

Se sommer OL på NRK og TV Norge.

Det er en kombinasjon av TV Norge (Max) og NRK som viser sommer OL i 2024 i Paris. For å få tilgang til disse tjenestene i utlandet trenger du en norsk IP adresse som du kan få ved å bruke VPN tjenestene til ExpressVPN.

For å se på TV Norge trenger du også et abonnement som du må betale for, men har du det i orden er det bare å bruke VPN tjenesten ExpressVPN som gir deg en norsk IP adresse og som får både NRK og TV Norge til å tro at du er i Norge, selvom du befinner deg et helt annet sted i verden.

Hvis du ikke bryr deg om kommentatorer og bare vil se hva som skjer, kan du bruke ExpressVPN, koble deg til en server i Ungarn, besøke www.mediaklikk.hu og velge M4 Sport fra listen over TV kanaler. Der kan du se alt som skjer helt gratis på nettet, og det fungerer også bra både på nettbrett og telefoner, i tillegg til datamaskiner. Med andre ord en veldig god mulighet for deg som har en VPN og ikke vil stresse rundt med betalingskanaler. Du kan også se Champions League fotball på M4 i Ungarn (helt gratis), så det er også en god bonus.

Jeg ser sommer OL på nettet på TV2 Sumo

Sommer OL i Paris starter den 26 juli og varer fram til den 11 august. Det kommer til å bli et forrykende arrangement og jeg gleder meg veldig til å se hvordan det går med de norske utøverne.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar