Kucoin Burning Drop

Hvordan fungerer «Burning Drop» på Kucoin?

Har du en Kucoin konto? Har du lest om det de kaller for Burning Drop, men du skjønner ikke helt hva det er og hvordan det fungerer? Det er ikke så vanskelig, så om 3 minutter har du full kontroll på sakene!

Hva dreier det hele seg om? Burning Drop på Kucoin ligger under den såkalte «Earn» kategorien. Med andre ord handler dette om at du skal tjene krypto. Hvordan skjer det? På samme måte som du finner lignende ting som often kalles «Launchpool» er Burning Drop noe veldig tilsvarende, med en liten vri.

Med andre ord, med Burning Drop på Kucoin må du bestemme deg for å stake KCS tokens (Kucoin sitt eget token) for å kunne være med. Det er vanligvis veldig begrenset hvor mange KCS tokens totalt som kan stakes, så hvis du ikke følger med og melder deg på i løpet av de første 20-30 minutter, vil du vanligvis være for sent ute.

Så, du må følge daglig med på siden til Kucoin og deres Burning Drop. Deretter er det viktig at du har KCS tokens i din «Funding» konto. Når Burning Drop event starter, må du velge hvor mange KCS tokens du vil bruke på det hele. Det er vanligvis en nedre grense på 3 KCS tokens og en øvre grense på mellom 200 og 350 KCS tokens. Det er også en øvre grense på totalt hvor mange KCS tokens som kan brukes fordelt på alle brukere, og denne grensa pleier å være mellom 200,000 og 1,000,000 KCS tokens.

Okay! Så langt er dette bare som en Launchpool, men det er noen forskjeller.

  • Dine KCS tokens blir vanligvis låst i 20 dager, noe som betyr at du ikke vil ha tilgang til disse i 20 dager etter at du melder dem på et Burning Drop prosjekt.
  • Det du får utbetalt av tokens (fra prosjeketet som er med på Burning Drop) blir ofte delt ut i porsjoner. En del får du får trading starter av det nevnte tokenet på Kucoin (og andre kryptoerbørser), mens resten blir levert i forskjellige porsjoner ukentlig eller månedtlig.
  • Etter at påmeldingsfristen for Burning Drop går ut er det noe spesielt som skjer, og det er det som har gitt nevnet Burning Drop til greia… du har da nemlig vanligvis 5-6 timer der du kan brenne KCS tokens for å sette inn en turbo for å få mere av det nevnte tokenet. Hvordan fungerer dette?
    • La oss si at du staker 200 KCS tokens, som tilsier at du skal få 200 HVH tokens. Det vil si at alle i gjennomsnitt får cirka 1 HVH token per KCS token. Men, hvis du i «brenningsperioden» velger å brenne 1 KCS token vil det gi deg en fordel, ekstra gass, som betyr at du kanskje får 240 HVH tokens i stedet for 200. Her er det bare å prøve seg fram med mindre KCS beløp og så ser du ganske raskt hvordan det utvikler seg og om det er lurt eller ikke.
  • Etter dette er det bare å vente til tokenene blir utdelt som du skal få som premie og trade dem på Kucoin.
  • Etter vanligvis 20 dager får du dine KCS tokens tilbake (bortsett fra de du eventuelt har brent).

Hvis du ikke har en Kucoin konto enda, bruk gjerne min referral-kode (QBSAEVQ3) under registreringsprosessen.

Det var en liten introduksjon til Kucoin Burning Drop. Har du spørsmål eller tips eller noe annet, bare skriv!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar