Se fotball EM pa nettet

Se fotball EM på nettet

Vil du se fotball EM på nettet? Det er veldig enkelt, og du kan se fotball EM både på norsk og engelsk TV i en fei. Enkle og greie instruksjoner!

Det klart enkleste som nordmann er helt klart å se fotball EM på norsk TV. Det kan du gjøre ved å besøke TV2Sumo og NRK sine nettsider. NRK er helt gratis å se på, mens TV2 krever at du har et TV2 Sumo abonnement. Men, hva kan du gjøre hvis du er i utlandet og ikke har tilgang til TV2 og NRK sine live strømmer der du nå befinner deg i verden?

Eller finnes det noen annen mulighet for deg som ønsker å se fotball EM kanskje på englsk eller på tysk TV?

Se fotball EM pa nettet
Jeg ser på fotball EM på nettet

Er du i utlandet er det veldig enkelt å få tilgang til NRK og TV2Sumo også i utlandet og alt du trenger er en norsk IP adresse som du enkelt kan få ved å bruke tjenestene til ExpressVPN (som også har bra sommertilbud om dagen).

Hvis du har ExpressVPN laster du bare ned deres applikasjon og kobler deg til server i Norge og vips er du klar til å se på fotball EM på nettet på NRK og TV2, også i utlandet. Merk at dette også fungerer om du har iPhone, iPad eller telefon eller nettbrett med Android system.

Du kan også bruke ExpressVPN for å se på fotball EM på nettet på BBC i England. Da kobler du deg til server i England og vips har du engelsk IP adresse og du er klar til å se på fotball EM på engelsk TV på nettet, både fra Norge og fra andre nasjoner verden rundt.

Hele arrangementet starter 11 juni og kampen blir spilt mellom Italia og Tyrkia. Det er svært mange godbiter i vente, så det er bare å glede seg. Det aller mest spennende blir kanskje å følge gruppe F der Portugal, Tyskland, Frankrike, og Ungarn skal spille. Sistnevnte er kanskje ikke så spennende, men både Frankrike, Portugal, og Tyskland er nasjoner som mange forventer kan vinne turneringen, og dermed er det jo ganske spennende og kritisk at en av dem garantert ikke vil komme seg videre fra gruppespillet engang. Det at Ungarn også vant sin EM gruppe i 2016 (foran Portugal) gjør at man heller ikke skal avskrive dem helt heller i først omgang!

Har du spørsmål angående det å se fotball EM på norsk TV i utlandet er det bare å skrive en kommentar!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg inn en kommentar