Viber i Windows

Kan jeg få WhatsApp, Viber og lignende til Windows?

WhatsApp brukes av millioner av mennesker og eies av Facebook. Det føles derfor nesten litt utrolig at man ikke kan få tak i WhatsApp til Windows, men  kan man virkelig ikke dette? Er det noen måte du og jeg kan bruke WhatsApp, Viber og lignende applikasjoner, også i Windows?

Viber i Windows

Svaret er selvfølgelig ja og løsningen er å bruke såkalte Android emulatorer for Windows. Jeg skrev en artikkel om dette for cirka en måned siden så jeg anbefaler deg at du leser denne for å få vite mer om det hele. Om du er litt utålmodig og bare ønsker å få tak i dine favoritt applikasjoner som finnes i Android til Windows og sende og motta meldinger med for eksempel WhatsApp eller Viber er dette hva du må gjøre.

  1. Last ned BlueStacks til Windows.
  2. Installer programmet.
  3. Registrer din Google profil (som du også må gjøre på nye Android telefoner og nettbrett).
  4. Søk etter programmer i Google Play og last ned WhatsApp, Viber og lignende.
  5. Forhåpentligvis virker alt greit og du kan nå kjøre disse programmene i Windows!

Lykke til. Har du spørsmål er det bare å spørre, men jeg kan selvfølgelig ikke garantere at jeg kan svare på alle spørsmål som måtte komme!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar