Krypto til jul

Den kuleste julepresangen i 2017

Krypto til julHar du lyst til å gi en julegave som vil gi glede, spenning, nerver, sorg og humørsvingninger som vil følge vedkommende gjennom hele 2018, og som høyst sannsynlig vil være mer verdt om ett år? Finnes det noe du kan gi som oppfyller alle de ønskene? Gi kryptovaluta til jul!

Det er bare seks dager igjen til jul, og du merker du begynner å bli stressa. Du har ikke handlet ferdig alt du trenger av julegaver, og skjemaet er fullt av program for de neste dagene. Hvorfor ikke gi en litt utradisjonell gave til jul i år?

Da jeg først vurderte å kjøpe Bitcoin var det 2016 og måneden var november. Prisen på 600 Dollar skremte meg bort umiddelbart, og da jeg snubla borti Bitcoin igjen i juni 2017 og prisen lå på rundt 2000 Dollar. Nå, fem måneder senere, er prisen på opp i mot 20,000 Dollar. Tenk om du hadde gitt noen en halv Bitcoin i julegave i fjor? Den hadde de nok satt pris på både da og nå.

Kryptovaluta er mer enn Bitcoin

Har du lyst til å gjøre det hele litt mer spennende? Da er det viktig å vite at kryptovaluta er mye mer enn bare Bitcoin. Det finnes faktisk mer enn 2000 forskjellige kryptovalutaer. De fleste er enige om at de fleste kommer til å gå åt skogen til slutt, men noen utvalgte blir værende på markedet, og vil stige enormt i verdi. De fleste kjenner bare til Bitcoin, ettersom den får all oppmerksomhet i media, men hvis du ser på deres 1000% vekst i perioden mellom juni og desember i 2017, kan det være morsomt å se på kryptovalutaen IOTA som faktisk hadde 1000% vekst på rundt 2 uker i slutten av november/starten på desember 2017. Et annet eksempel er kryptovalutaen Verge som hadde vekst på over 600% på under en uke nå i desember.

Hva med å lage en liten bukett av kryptovaluter som du gir til en utvalgt? Du installerer så et program som heter Blockfolio på deres telefon, legger inn verdiene på kryptovalutaene du har gitt dem, og deretter kan de enkelt og greit følge verdien på gaven du har gitt dem fra dag til dag. Og en ting kan du være sikker på, det kommer til å gi vedkommende oppturer, nedturer, glede, sorg og mye moro i det kommende året! Og, hvis du sjekker verdien på gaven din neste år bør du ikke være forundret om du skulle oppdage at den er verdt 10 ganger så mye som det du faktisk kjøpte for i julestrida 2017.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar