Gode lenker

Vær på hugget og få innkommende lenker! – SEO Triks

Gode lenkerHvis du jobber som webmester eller som SMO (SEO) ekspert og hjelper for noen vet du at det er utrolig viktig med innkommende lenker (med god kvalitet) for å få god ranking hos Google, som betyr at du kommer høyt opp i søkeresultatene når folk søker hos Google. Men, hvordan kan man få gode innkommende lenker?

Jeg har tidligere skrevet en artikkel om viktigheten av innkommende lenker, og anbefaler selvfølgelig alle å lese den. Men, for noen dager siden kom jeg til å tenke på noe som kan være en veldig grei måte å få gode lenker på. Den krever at du har flaks og dyktighet, men det er noe å ha i bakhodet i allefall. Hvis du er heldig kan dette være en brilliant måte å få gode innkommende lenker på til din side!

Vær på hugget og skriv fort!

Det finnes mange måter å få lenker til å henvise til din blogg eller side på. Men, det som jeg tenker på her er at fra tid til annen skjer det ting på planeten som får umidelbar interesse og mange leiter etter informasjon om nettopp dette. Jeg kan ikke ramse opp alle slike ting her nå, men deler heller et lite eksempel. Jeg bor jo selv i Ungarn og jobber med en webside som har med Budapest å gjøre. Denne finnes både på norsk og på engelsk, og jeg husker for den god del år siden at det ble stor og langvarig streik på flyplassen i Budapest. Så fort jeg hørte noe begynte jeg å oppdatere den engelske siden og skrev regelmessig i løpet av de nærmeste timene og dagene om hva som skjedde. Dette gjorde at folk som søkte på informasjon om streiken på flyplassen i Budapest ofte fant den engelske siden. Videre førte dette til at mange så på denne siden som en solid kilde for informasjon om dette temaet, som videre førte til at jeg fikk noen gode lenker fra andre blogger og sider som sendte sine lesere til denne siden for informasjon. Alt det krevde var at jeg/vi var på hugget og holdt siden oppdatert om dette temaet. Ikke så vanskelig, er det vel?

På samme måten vil du sikkert finne lignende muligheter med din egen blogg eller webside hvis du er på hugget og ser etter muligheter! Det er bare å være kreativ og holde øynene åpne.

Har du tanker, ideer eller kommentarer, er det bare å skrive!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar