Hvordan se Vinter OL 2018 på nettet?

Skrevet av: | 9. januar 2018

Sitter du i utlandet og drømmer om å se Vinter OL 2018 på nettet? Lurer du på hvordan du kan se norsk Eurosport i utlandet, og slik se alle norske gullmedaljer på nettet med norske kommentatorer?

Sommer OL er ikke det mest spennende i verden sett med norske øyne, men med en gang det er snakk om vintersport og vinter OL flokker nordmenn til tv-skjermene sine. Det er gøy å være norsk under vinter OL, og det er ikke tilfeldig at mange tusen mennesker kommer til å lese denne artikkelen for å finne ut hvordan de kan se på vinter OL på nettet på norsk TV mens de selv befinner seg i utlandet. Så, hvordan kan det gjøres? Hvordan kan du se vinter OL på norsk TV i utlandet?

se vinter ol på nettet

Jeg har tidligere skrevet mange artikler om hvordan man kan se NRK i utlandet, se TV2 i utlandet og lignende, men for å se på vinter OL trenger du tilgang til Eurosport og Eurosportplayer. Den gode nyheten er at Eurosport/TVNorge er pliktige å sende alt helt gratis på nettet, noe som betyr at du ikke trenger abonnement eller noen ting hos dem for å se på. Du trenger å registrere deg på Eurosport sine sider, men det er gratis og det er alt du trenger.

Men, er du i utlandet vil du forstatt ha problemer, ettersom disse sendingene kun vil være tilgjengelige for folk som befinner seg i Norge. Om du ønsker å se på vinter OL på Eurosport/TVNorge i utlandet på nettet, må du gjøre som følger.

Slik ser du vinter OL 2018 på nettet i utlandet

For å se på vinter OL på nettet i utlandet må du få Eurosport sine nettsider til å tro at du befinner deg i Norge. Det er heldigvis ganske enkelt, og den beste løsningen er ved å bruke VPN tjenestene til IPVanish.

Jeg kan ikke si noe her 100% før den første sendingen faktisk har blitt vist på Eurosport fra vinter OL, så jeg kommer til å sitte klar fra første øyeblikk, og så fort jeg har testet det og kan bekrefte hva som kommer til å virke, vil jeg oppdatere denne artikkelen. Men, basert på tidligere tester og erfaringer, vet jeg at IPVanish fungerer med Eurosportplayer.no på Windows og Mac, så jeg er derfor nesten 100% sikker på at det også vil virke under vinter OL. Jeg er litt mer usikker når det gjelder iOS systemer (iPhone og iPad), samt Android systemet. Men, jeg kommer tilbake og oppdaterer denne artikkelen så fort de første sendingene fra vinter OL faktisk er i gang, og så kommer jeg med helt konkrete og oppdaterte opplysninger som hjelper deg å se på vinter OL på din datamaskin, telefon eller nettbrett, uansett hvor du befinner deg i verden!

Har du ellers spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Legg inn en kommentar