Få enda mer ut av Netflix abonnementet ditt

Skrevet av: | 14. november 2014
Se på Hobbiten på Engelsk Netflix

Se på Hobbiten på Engelsk Netflix

Hvis du allerede har et Netflix abonnement kan det være spennende å vite at du kan få enda mer ut av det ved å gjøre en liten ting. For, kanskje du har et abonnement hos Netflix i Norge, men det du kanskje vet er at det er mange andre nasjoner der man også kan se på Netflix, og det er mange filmer og serier tilgjengelige i andre nasjoner, som ikke er tilgjengelige i Norge.

Et lite eksempel er det er den første Hobbit filmen er tilgjengelig på norsk Netflix for øyeblikket, men har man en konto i England får man tilgang også til The Hobbit: The Desolation of Smaug (film nummer 2 i serien). Dette er bare et lite eksempel, men det er utrolig mye som finnes tilgjengelig på for eksempel engelsk og amerikansk Netflix, som du ikke kan få med deg på norsk Netflix. Hva kan du så gjøre for å få enda mer ut av Netflix abonnementet ditt?

Se Netflix i mange nasjoner

Hvis du ønsker å se på engelsk Netflix med ditt nåværende abonnement er alt du trenger en engelsk IP adresse, noe du enkelt kan få ved å bruke en VPN tilbyder. Jeg er en stor tilhenger av HideMyAss som fungerer bra til slike formål, så du starter da programmer, kobler deg til server i England og åpner din nettleser og går til Netflix.com. Du kan nå finne filmer tilgjengelige på engelsk Netflix, som blant annet da Hobbit film nummer to og mye annet. Det er verdt å merke seg at her er det selvfølgelig ikke norsk tale og teksting, men det går vel bra for de fleste uansett.

Med det samme VPN abonnement kan du så koble deg til server i Irland og se på irsk Netflix, deretter server i USA for å se på amerikansk Netflix og så server i Canada for å se på canadisk Netflix. Om du ønsker å holde deg litt nærmere kan du også bruke dette til å se på svensk og dansk Netflix. Så, med en liten investering kan du altså få mye mer ut av ditt Netflix abonnement. Jeg bruker dette selv, og har stor glede av dette! Hvis du vil prøve er det bare å tegne et HideMyAss abonnement og komme i gang på noen minutter. Det kan være greit å vite at HideMyAss har 30 dagers pengene tilbake garanti, så om du ikke er fornøyd er det bare å be om pengene tilbake (så sant du ikke har brukt mer enn 10GB med båndbredde).

Ettersom Netflix har begynt å blokkere VPN tilbydere som hjelper deg å bytte regioner fungerer ikke HideMyAss så bra lenger for å endre din Netflix region. Men, noe som fremdeles fungerer svært bra er SmartDNS tilbyderen Unlocator. Det er gratis å prøve deres tjenester i syv dager, så bare prøv og om du er fornøyd er det bare å bruke dem videre!

Da er det bare å kose seg, og du har nå kanskje enda flere timer i vente foran deg mens du ser på Netflix i utrolig mange nasjoner verden rundt! Du kan komme til Unlocator sine websider ved å trykke her.

Legg inn en kommentar