Hjelp! Hvordan får jeg norsk IP adresse?

Norsk IP adresseHer på Netthjelp.eu skriver vi fra tid til annen om VPN, online sikkerhet og da også om IP adresser. Og, et spørsmål mange sitter inne med når de er i utlandet er hvordan de kan få en norsk IP adresse, da dette er noe man trenger for å se NRK, TV2 Sumo, samt få tilgang til mange andre festligheter fra utlandet.

Det finnes selvfølgelig flere muligheter, men jeg må ærlig innrømme at min klare favorittløsning på dette problemet heter IPVanish. Det er en VPN tjeneste som allerede har mange norske brukere, og av den grunn følger de også kontinuerlig med på produktet, slik at den skal ha høy kvalitet og gode hastigheter. Per dags dato har de over 1000 IP adresser tilgjengelige i Norge til sine brukere, så det fungerer veldig bra. Jeg bruker selv denne tjenesten ettersom jeg bor i utlandet, og her er noen av tingene jeg bruker IPVanish til.

Norsk IP adresse med HideMyAss

  • Jeg bruker den til å se på NRK / TV2 Sumo fra utlandet.
  • Jeg bruker den når jeg bruker ukrypterte nettverk (åpne nettverk) for å sørge for at ingen snapper opp brukernavn, passord og lignende. En slik VPN tilkobling gir økt sikkerhet, også ved bruk av åpne nettverk.
  • I en tid brukte jeg dette for å se på norsk Viaplay konto i utlandet, Eurosportplayer i utlandet og flere andre ting.

Dette er de viktigste tingene jeg bruker IPVanish til som er koblet til Norge. I tillegg bruker jeg den for å få IP adresser i andre nasjoner for å få med meg begivenheter som ellers kan være vanskelig å få med seg online.

Har du lyst til å prøve selv? Besøk IPVanish sine nettsider og få deg norsk IP adresse på en, to, tre!

2 Comments

Legg inn en kommentar