Hvordan se håndball VM 2019 på nettet?

Fra 10 januar og fram til den 27 januar er det klart for håndball VM for menn. Det blir arrangert i Tyskland og Danmark, og Norge er en av de store outsiderne. Hvordan kan du se mesterskapet på nettet?

NORGE SPILLER FINALE MOT DANMARK I DAG (27 JANUAR). HEIA NORGE!

De norske håndballherrene har definitivt kommet ut av skyggen til håndball-damene, og etter det litt skuffende mesterskapet kvinnene hadde før jul, er det nå mennene som skal ut for å forsvare Norges ære i et stort håndballmesterskap. Men, enklet blir det ikke for Christian Berge sitt mannskap.

Men, om du ønsker å heie på Norge under håndball VM trenger du først å finne et måte du kan se mesterskapet online på. Og hvordan gjør du det? Det beste er å heie på Norge ved å se det på norsk TV, og i Norge er det TV3/Viaplay som viser kampene. For å få muligheten til å se kampene på nettet må du altså ha et Viaplay abonnement. Om du befinner deg utenfor Norge trenger du også en norsk IP adresse, noe som er enkelt å orde.

norge serbia

Slik ser du håndball VM på Viaplay i utlandet

Du trenger som sagt et abonnement hos Viaplay i første omgang, men det i seg selv er ikke nok. Du trenger også en norsk IP adresse, og for å se på Viaplay i utlandet anbefaler jeg at du bruker VPN tjenesten til ExpressVPN. Det er en av de klart beste VPN tilbyderne på markedet, og de har en herlig tjeneste som også lar deg få tilgang til amerikansk Netflix og mye mer. De har også en 30-dagers pengene tilbake garanti i tilfelle du ikke er fornøyd.

Etter å ha lastet ned ExpressVPN sin applikasjon er det bare å starte den, koble seg til server i Norge, og deretter er du klar til å se Viaplay og norges håndball herrer spille i håndball VM. Glem ikke at du videre kan bruke ExpressVPN også til å se TV2 Sumo og NRK i utlandet, samt for å se BBC og ITV i England, amerikansk Netflix og masse mer!

Norge kommer til å spille i gruppe C i mesterskapet og de skal der spille mot Chile, Danmark, Saudi-Arabia, Tunisia og Østerrike. Det betyr at Norge er de største favorittene til å vinne gruppa sammen med Danmark.

Håndball VM på nettet
Håndball VM på nettet på Viaplay i Norge

Vil du ikke betale for et Viaplay abonnement? Vil du se håndball VM gratis?

Hvis du ikke vil betale for et Viaplay abonnement, men heller vil se håndball VM gratis på nettet er det også mulig. Du trenger da også et ExpressVPN abonnement, og deretter kan du se kampene fra håndball VM på følgende kanaler:

  1. Bruk ExpressVPN, koble deg til server i Ungarn og se kampene på M4.
    (de viser ikke alle kampene, men veldig mange kamper)
  2. Bruk ExpressVPN, koble deg til server i Tyskland og se kamper på ZDF og DasErste.
    (de viser enda færre kamper enn M4 i Ungarn, men alle kamper der Tyskland er involvert i allefall)
  3. Bruk ExpressVPN, koble deg til server i Island og se kamper på RUV.
    (de viser mange kamper, men ikke nødvendigvis de Norge spiller. Du finner full liste her).
  4. Bruk ExpressVPN, koble deg til server i Danmark, og se kampen pa DR.dk.

27 januar – Norges kamp mot Danmark blir vist på både M4 i Ungarn, RUV i Island, og DR i Danmark. 

Hvordan tror du Norge kommer til å gjøre det i mesterskapet?

Har du ellers spørsmål i forbindelse med hvordan du kan se håndball VM på nettet er det bare å skrive en kommentar.

Legg inn en kommentar