Jeg ser sommer OL på nettet på TV2 Sumo

Klar for å se sommer OL på nettet!

Da er sommer OL kommet over oss og de neste dagene vil bli fyllt med sene kvelder og mye TV titting! Heldigvis er det enkelt å se sommer OL på nettet, så for de som ikke har en TV i nærheten er det ingen grunn til å frykte!

Det upraktiske med å ha sommer OL i Brasil er helt klart at det foregår i en annen tidssone. Det betyr at mange kvalifiseringsrunder og lignende vil foregå på tidlig kveldstid, mens de spennende finalene og lignende vil foregå på nattestid. Åpningsseremonien den 5 august er et godt eksempel på det, da den vil foregår mellom 01.00 og 03.00 norsk tid (natt til den 6 august). Det finnes helt klart negativt og positive sider ved dette. Det positive er at man slipper å sniktitte mens man er på den tradisjonelle åtte fil fire jobben, men det negative er at om man ser alt som foregår på natta klarer man uansett ikke å konsentrere seg helt under den tradisjonelle åtte til fire jobben.

Se sommer OL på TV2 Sumo

TV2 er kanalen som viser sommer OL, akkurat som de viste vinter OL i 2014. Heldigvis tar de på seg spanderbuksene i slike tilfeller og deler ut TV2 Sumo abonnement til veldig nedsatt pris. Det betyr at du betaler kun 59 NOK for å tegne et nytt abonnement for den første måneden. I tillegg får du med deg masse filmer på kjøpet, så det er positivt. Befinner du deg i utlandet kan du også se på sommer OL på TV2 Sumo, men da trenger du en norsk IP adresse som du enkelt kan få ved å bruke HideMyAss sine tjenester.

Jeg har selv ikke så store forhåpninger til den norske troppen som reiser til Rio, men heldigvis bor jeg i Ungarn og når det kommer til sommer sport er de stort sett bedre enn Norge (og under fotball EM så vi at det også var sant for fotball). Dermed har jeg håp om å kunne feire en god del gullmedaljer, spesielt ettersom Ungarn fikk med seg åtte slike hjem fra sommer OL i London i 2012.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du ser TV2 Sumo i utlandet har jeg skrevet en artikkel om dette tidligere, så det er bare å trykke på lenken.

Jeg ser sommer OL på nettet på TV2 Sumo

I skrivende stund er det 4 august og akkurat nå ser jeg på Danmark mot Irak i åpningskampen for mennenes fotball-turnering under olympiaden. Kjipt så langt, men det blir langt mer spennende når Neymar og Brasil spiller senere i kveld!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar